Cum arată bărbatul ”perfect” în viziunea femeilor? Iată 6 semne după care îl observă!

Fiecare femeie are propria viziune despre bărbatul perfect. Cu toate acestea, cinematografia ne prezintă insistent imaginile bărbaților “șic” care sunt pe placul multor femei. Ce au în comun? Ce caracteristici unesc acești eroi doriți?

Iată 6 semne după care femeile judecă un bărbat.

1. Bărbatul perfect – este curat și îngrijit

Muncitorii din fabrică și minerii – de asemenea, sunt perfecți în felul lor, chiar dacă și-au ales profesii foarte masculine. Dar aici vorbim despre aspect. Aspectul unui bărbat superb – sunt mâinile îngrijite, coafura frumoasă, fața rasă sau barbă îngrijită. Este important ca barba să i se potrivească. Totuși, nu este rău dacă are trăsături bărbătești, ochi expresivi și un zâmbet superb.

2. Este important stilul îmbrăcămintei

Bineînțeles, cu veniturile din țara noastră, majoritatea bărbaților poartă articole “de marcă” de la producătorii chinezi. Dar, chiar și printre ei, poți alege haine elegante.

Femeile adoră bărbații îmbrăcați în pantaloni și cămăși frumoase. Din nou, dacă bărbatului i se potrivește acest stil. Bărbatul poate arăta bine și în îmbrăcăminte sport, cel mai important este să o aleagă corect.

3. Este importantă silueta

Dacă față de femei bărbații înaintează cerințele 90/60/90, atunci și femeile își doresc ca bărbatul să fie înalt, impunător, cu spatele lat, cu brațe și picioare puternice, de preferință o să aibă un corp atletic. ”Pătrățelele” pe abdomen și alte ”elemente”  – pentru femei nu sunt atât de importante.

4. Bărbatul perfect nu este doar cel care arată bine, ci și sună bine

Nu, nu este necesar să poți cânta, dar este necesar să poți vorbi. De dorit cu voce bărbătească adâncă, bas. Majoritatea femeilor preferă această voce, decât cea pițigăiată.

5. El trebuie să fie un domn galant: care nu uită de complimente, curtate, flori…

Iar cei care consideră acest lucru o manifestare a lăcomiei feminine, pot și în continuare să gândească astfel. Bărbații zgârciți cu siguranță nu sunt preferații femeilor.

6. Bărbatul perfect – este bărbatul încrezător, cu o poziție de viață clară. 

Bărbatul care nu ezită să-și exprime sentimentele, care se respectă pe sine și pe femeia din viața lui.