Aceste 6 Lucruri sunt mult mai importante într-o relație, decât pasiunea.

Chiar dacă între voi există o pasiune incredibilă, ea oricum în timp se va potoli. Și va veni momentul în care veți înțelege dacă îți învățat să obțineți plăcere în afara dormitorului.

Există șase lucruri care sunt mult mai importante decât intimitatea. Acestea “lucrează” pentru apropierea spirituală.

1.RESPECTUL ȘI ÎNȚELEGEREA

În viața de zi cu zi nu veți putea coexistă fără ele. Chiar dacă în pat partenerul tău este ”la înălțime”, oricum îți vei dori lucruri banale: discuții de suflet, sprijin, bunătate în lucrurile mici.

Este important să vă respectați reciproc ca indivizi, să vă apreciați valorile, să încercați să vă sprijiniți, să nu vă fie teamă să discutați despre experiențele, punctele slabe și problemele voastre.

2. SCOPURI COMUNE

Este minunat dacă vă vedeți unul pe celălalt oameni care vor și pot să se dezvolte. Dacă sunteți gata să sprijiniți partenerul în începuturile sale. Dacă fiecare obiectiv individual devine scopul vostru comun, atunci nu doar veți deveni doar iubiți sau soți, ci o adevărată echipă.

3. DORINȚA DE A FI UNUL PENTRU CELĂLALT UN LOC SIGUR.

Pentru a tinde în brațele celuilalt indiferent de orice. Pentru ca aceste îmbrățișări – să fie cel mai liniștit și confortabil loc în care îți dorești să te întorci iar și iar. Locul în care nu-ți este rușine de tine, în care te poți odihni de toate sau doar să stai în tăcere.

4. PASIUNILE

Acestea trebuie să fie atât comune, cât și separate. Pentru ca fiecare dintre voi să nu vă pierdeți ca persoane. Este absolut normal când fiecare partener are un hobby, prieteni și o viață personală. Acest lucru nicidecum nu dăunează relației, dacă se atinge media de aur.

5. AȘTEPTĂRI REALISTE

Este important să vă înțelegeți și să vă acceptați reciproc așa cum sunteți. Deci, ochii tăi să nu fie acoperiți cu “ochelari roz”. Să te uiți la partener, la comportamentul și obiceiurile lui – real. Acest lucru vă va ajută să construiți competent relația.

6. RÂSETE, BUCURIE, POZITIVISM

Cuplurile care știu să petreacă timpul vesel împreună, care știu să transforme problemele în glumă, în ele se mențin relațiile bune mai mult timp, decât acolo unde lipsește umorul.