7 Motive Sincere pentru care femeia ignoră bărbatul pe care îl place

De ce femeia activează modul de ignorare, când, de fapt, îi place bărbatul? Pentru asta există cel puțin 7 motive:

1. Femeia se teme că sentimentele ei nu vor fi împărtășite

Prin urmare, pentru a nu se ”arde” înainte de timp, ea, în unele cazuri, încearcă să nu-și arate interesul față de bărbat. Îl lasă pe el să-i demonstreze că este îndrăgostit, că vrea o relație serioasă.

2. Inițiativa femeii nu întotdeauna este percepută în mod adecvat de către bărbat.

Femeia este cea care “alege”, dar încearcă să opună rezistență acestei stări naturale a lucrurilor. Mulți bărbați privesc cu aroganță faptul că femeia prima dă semne de atenție. Ea se teme să nu fie ridiculizată de către bărbat.

3. Femeia își verifică propriile sentimente.

Prima impresie de multe ori este înșelătoare. Chiar dacă ea s-a îndrăgostit la prima vedere, cel mai probabil își va ascunde sentimentele și nu va arăta asta. Pentru a înțelege dacă este îndrăgostită de persoana potrivită sau e un alt bărbat care îi va distruge viața.

4. Se crede că, femeia nu ar trebui să fie disponibilă

Acest stereotip încă însoțește relația dintre bărbat și femeie. Dacă ea manifestă indiferență față de bărbat, înseamnă că își va arăta și pregătirea pentru relație, ceea ce este echivalent cu accesibilitatea. Și cine dintre femei și-ar dori să fie privită astfel? Prin urmare, ea îl ignoră și îi respinge curtenia.

5. Există o altă opinie: dacă bărbatul este ignorat, el cu siguranță o va observa.

De fapt, așa este. Instinctul de vânător se trezește în bărbatul ignorat și atunci el începe lupta. Acesta este doar un joc în care condițiile sunt dictate de femeie. Ea spune: ”Tu luptă, iar eu voi privi, bineînțeles, totul îmi este clar, dar trebuie să trag de timp.”

6. Adesea femeia încearcă să scape de sentimente ei.

Nu întotdeauna obiectul adorării corespunde așteptărilor ei, nu întotdeauna femeia simte că alegerea ei va fi apreciată și aprobată de oamenii importanți ( de exemplu, părinții).

7. Iubirea interzisă

Fiecare femeie are în mintea ei anumite “cadre”, din care nu iese sau, cel puțin, încearcă să nu iasă, chiar dacă îi place foarte mult bărbatul. De aceea, ea încearcă să-și ”taie” propriile gânduri despre acest om, să nu mai comunice cu el. Un astfel de fruct interzis poate fi nu numai bărbatul indisponibil, ci și colegii sau prietenii care nu i se potrivesc după statut.