Și femeia pleacă din relație. Pleacă, pentru că a obosit de aceste 6 Lucruri!

Când o femeie iubește – ea este gata pentru orice, asta cred majoritatea bărbaților și parțial au dreptate. Însă ea poate pleca fără să privească înapoi, chiar și de la bărbatul pe care îl iubește. Pentru că a obosit …

1. A obosit de prea multe minciuni în relație

Când minciunile devin o normă a vieții. Când el are ceva de ascuns și ascunde. Sau nu ascunde deloc, forțând-o să accepte această stare a lucrurilor.

2. A obosit de tăcerea lui.

Când problemele se adună una câte una, iar bărbatul nu depune eforturi pentru a le rezolva. Ea începe discuțiile, iar el găsește scuze sau pur și simplu tace. Atunci când femeia vede că partenerul ei nu încearcă să coopereze, nici ea nu mai vrea să facă asta, pentru că a obosit.

3. A obosit pentru că el este preocupat numai de munca sa.

Când el are o viață intensă, iar ea este o casnică pe seama căreia sunt trei copii. Atunci când își dă seama că bărbatul are nevoie de ea numai pentru a-l ”servi”, iar după îi spune: ”Nu mă deranja!”. Ea obosește când este tratată ca un element de decor, mai degrabă decât ca o ființă vie.

4. A obosit pentru că are alături de ea un plângăcios.

Atunci când este nevoită să se încurajeze zilnic nu numai pe sine, dar și pe el – acest lucru o obosește. Desigur, o astfel de femeie completează perfect leneșul, dar, uneori, îi este mai ușor să facă totul singură, decât să-l ”împingă” din nou.

5. A obosit de lipsa de atenție din partea bărbatului.

Dragi bărbați. Toate rochiile, coafurile, gențile sau noua culoare a rujului – toate sunt pentru voi. Pentru a o admira. Bineînțeles, parțial, și “pentru a străluci în fața prietenelor”, dar cel mai mult pentru voi.

Nu observați? Ignorați cu îndârjire toate schimbările ei pozitive? Atunci nu vă mirați dacă ea îl va găsi pe cel care îi va aprecia virtuțile. Femeile iubesc cu urechile, ele au nevoie de complimente și cuvinte frumoase.

6. Femeia obosește atunci când trebuie sa fie mereu puternică.

Când toată viața ei este un șir continuu de probleme și preocupări, care cu prezența bărbatului nu devin mai puține, așa cum ar trebui. Ea poate fi puternică și fără el…