7 motive pentru care bărbații de 40 de ani nu se grăbesc să se căsătorească.

Femeile evită “burlacii de patruzeci de ani” și nu în zadar. De ce acești bărbați nu se grăbesc să se căsătorească?

1. Desfrânarea”morală”

Aici vorbim atât despre desfrânarea burlacului, cât și despre desfrânarea femeilor care îl înconjoară. De ce să se căsătorească, dacă ceea ce are nevoie obține atât ușor și fără ștampila în pașaport? De regulă, mulți burlaci transmit această idee, ca fiind motivul principal.

2. Zgârcenia și lăcomia

Din anumite motive, mulți bărbați cred că scopul principal al femeii este să-i fure averea. Chiar dacă ea nu are ce să ”fure”, bărbatul oricum o va vedea ca pe o potențială amenințare pentru bunurile sale materiale. Acesta este motivul pentru care mulți bărbați nu doresc să se căsătorească.

3. Bărbatul nu crede în dragoste

De cele mai multe ori, bărbatul la 40 ani a avut câteva relații. Și dacă până la această vârstă încă este singur, înseamnă că ele au eșuat. De aici rezultă consecințele: el nu crede în dragoste, îi este teama de relații noi, nu vrea să sufere din nou.

4. Dorința de a se ”distra”

Mulți cred că înainte de a-și pierde libertatea, trebuie să se bucure de ea cât mai mult. Ei bine, este destul de rezonabil, doar că ar fi bine să vă puteți opri la timp.

5. Dorința de a-și crea o bază materială

Pentru mulți bărbați, căsătoria este neapărat nașterea copiilor. Și ei își doresc să fie pregătiți pentru acest moment crucial – adică să aibă cel puțin câteva bunuri materiale și economii. Adesea, asta le ia prea mult timp, pentru că nu totul este atât de ușor cum și-ar dori.

6. Pentru că există – MAMA!

Bărbații care trăiesc până la 40 de ani cu mamele lor, sunt o castă specială. Femeile încearcă să-i evite, pentru că ei nu-și caută soție, ci o noră pentru mama, și, în general, sunt băieți ciudați. De fapt, astfel de bărbați rareori reușesc să-și construiască o viață proprie.

7. Pentru că se obișnuiesc cu singurătatea

La fel ca și femeile: ei încep să-și aprecieze propriul spațiu, propria viață, de aceea nu mai pot primi cu ușurință pe nimeni în ea.