Doar femeia care NU SE IUBEȘTE face aceste 7 lucruri! Nu acționa și tu la fel, iubește-te!

Iubirea de sine – este în detalii. Pentru a învăța cu adevărat cum să te iubești, trebuie să elimini din viața ta multe obiceiuri proaste.

Cum acționează femeile care nu se iubesc?

1. Stau în relații în care se simt rău 

Și copiii care “au nevoie de tată” nu sunt o scuză pentru un astfel de sacrificiu. Crede-mă, copiii vor crește și nu vor aproba asta. Există sute de exemple.

2. Nu se iubesc femeile care se alimentează greșit

Din păcate, mulți oameni cred că, din moment ce își pot permite cartofi prăjiți, carne grasă de porc, sosuri picante și alte alimente nesănătoase – asta vorbește despre iubirea lor de sine. Din păcate, nu este așa, pentru că oricine înțelege cât rău aduc aceste alimente. În viitor, acest lucru se va reflecta nu numai asupra siluetei.

3. Nu se iubesc femeile care nu au grijă de sine.

Da, poți găsi zeci de scuze, că ești foarte obosită sau bolnavă, dar de fapt: o femeie neîngrijită nu atrage priviri de admirație. Adică, te lipsești de posibilitatea de a-ți gâdila orgoliul. Unde este dragostea aici?

4. Dragostea pentru corpul tău, este în primul rând sa-i permiți să se relaxeze.

Nu se iubesc femeile care nu-și permit să doarmă suficient, chiar dacă au ocazia să facă asta. Aici putem adăuga întâlnirile nocturne, vizionarea televizorului până la miezul nopții, navigarea pe internet fără niciun scop, munca nocturnă etc. Desigur, uneori îți poți permite, dar cu moderație, ca acest stil de viață nocturn să nu devină un obicei.

5. Nu se iubește femeia care nu știe să răspundă ”NU”. 

Aici este vorba mai degrabă de acele femei care, la prima chemare, aleargă să le ofere ajutor tuturor. De regulă, la necaz ele rămân singure, nu există nimeni care să le ajute.

6. Nu se iubește femeia care își cheltuie salariul numai pentru familie și casă. 

Femeia este obligată să se răsfețe cel puțin în lucrurile mici. Mai ales că ea a câștigat banii.

7. Nu se iubește femeia care tolerează o parte “terță” în relația ei.

Unele femei sunt de acord cu o astfel de relație, pentru că într-o anumită măsură este comodă. Dar aceasta este o manifestare a lipsei respectului de sine.