Oare femeia poate fi fericită fără partener? Iată 10 motive să răspunzi ”Da”

Socializarea masivă nu-i permite omului să se bucure de singurătate. Însă unele femei o preferă, chiar dacă sunt privite de cei din jur cu nedumerire și sunt judecate. Oare e rău să nu ai nevoie de compania prietenilor și a bărbaților? Cu siguranță, singurătatea are avantajele sale. Iată 10 dintre ele:

1.Se micșorează volumul de informații inutile

Informațiile care vin de la vecini, colegi și alți oameni ce ne împovărează și nu ne permit să ne eliberăm creierul de gânduri inutile despre problemele altora. Știrile de pe ecranele televizoarelor nu ne permit să ne relaxăm și să odihnim în liniște.

2. În singurătate crește inspirația.

Ai timp pentru activitățile preferate. În singurătate, mai ușor se formează rimele, se pictează mai ușor imaginile, iar fragmentele de melodii se transformă în piese, care într-o zi pot deveni hituri.

3. Ai timp să te gândești.

Într-o stare liniștită ți se îmbunătățește capacitatea de a analiza. Concluziile de obicei, sunt confirmate de viață. Gândurile despre planurile și dorințele de viitor se formulează mai clar. Îți pui sarcini realizabile și găsești modalități de a rezolva problemele.

4. Crește rezistența la stres

Dezamăgirea, anxietatea și neplăcerile nu vin cu iritanți externi. Nu te mai depășește lipsa încrederii în partener.

5. Se îmbunătățesc realizările profesionale

Crește concentrarea la îndeplinirea sarcinilor de producție și personale, se îmbunătățește capacitatea de lucru, crește stima de sine.

6. Alegerea hainelor depinde doar de gustul tău

Acum confortul va fi prioritar. Uneori poți să nu ții cont de sfatul designerilor de modă și de opiniile prietenelor.

7. Serialul preferat în loc de fotbal

Cu siguranță, bărbații și femeile au opinii diferite despre creativitatea ecranului. Iar în singurătate îți poți permite vizionarea emisiunilor preferate.

8. Numai mâncarea preferată

Este minunat să gătești ceea ce îți place și să nu te adaptezi după gusturile și nevoile cuiva. Iar apoi, să ghicești:”I-a plăcut sau nu?”

9. Nu trebuie să comunici cu interlocutori neplăcuți

Dispare necesitatea de a vedea în casa ta niște “vechi prieteni”, “rude iubite” și să te gândești la subiecte de conversație, ascunzându-ți lipsa dorinței de a menține conversația.

10. Alegerea partenerului

Acest drept îi aparține numai femeii. Alegerea liberă îți este garantată.

Credem că argumentele noastre precum că femeile singure întotdeauna își vor găsi o ocupație, sunt convingătoare. Suntem convinși că femeile care duc un stil de viață independent, sunt personalități pasionate, autosuficiente și interlocutori interesanți.

Sunteți de acord cu noi?