Ce poate spune forma unghiilor despre tine? Găsește-ți forma și află!

Există multe articole despre cum să descoperi identitatea omului în funcție de proprietățile sale fizice de bază. De exemplu, putem afla multe despre om privindu-i forma degetelor, craniului etc. Astăzi vă oferim o altă clasificare care poate identifica personalitatea omului, în funcție de forma unghiilor sale.

Găsește-ți forma și află ceva nou despre tine.

1. Unghiile verticale lungi

Oamenii te consideră o fire romantică, cu o inteligență și o imaginație extraordinară. Ești o persoană perfecționistă, capabilă să observe toate detaliile pe care ceilalți nu le văd. Majoritatea oamenilor te iubesc pentru că găsești cu ușurință limbă comună cu oricine.

2. Unghiile largi cu laturi rotunjite

Ai un caracter destul de exploziv, dar principalele tale calități pozitive sunt gândirea și imaginația analitică. Poți distinge adevărul și minciuna și, prin urmare, mulți îți cer sfatul. Ești o persoană care va spune oamenilor adevărul, nu ceea ce și-ar dori să audă, ci ceea ce au nevoie.

3 și 4. Unghiile rotunde sau ovoide

Ești unul dintre cei mai pozitivi oameni din cercul tău de prieteni, un pacifist echilibrat. Faci totul în felul tău, pentru că nu-ți place să urmezi exemplul altora. Îți înțelegi în mod clar sentimentele și, prin urmare, nimeni nu are putere asupra ta.

5. Unghiile pătrate

Curajul și riscul sunt principalele tale calități. Ești un lider înnăscut, iar seriozitatea și gândirea ta profundă pot înstrăina de tine anumiți oameni.

6 și 7. Unghiile triunghiulare

Ești un generator de idei noi, îți place să realizezi totul la timp și fără lacune. Oamenii din jurul tău sunt fascinați de tine și energia pe care o radiezi.

8. Unghiile în formă de migdal

Ești o persoană cinstită, bună și loială și ceri aceleași lucruri de la alții. Dar, de asemenea, poți fi dură dacă e cazul. Oamenii iubesc să fie în compania ta pentru că tinzi să vezi în ei doar părțile bune.

9. Unghiile în formă de sabie

Ești o persoană ambițioasă, îți place să lucrezi din greu și nu te vei opri până când nu-ți vei atinge obiectivul. Datorită faptului că ești o persoană multilateral dezvoltată, poți face față sarcinilor care nu se află în sfera activităților tale.