Nu vei putea frânge o femeie ca mine. Iată de ce…

Nu vei putea frânge…

…femeia care luptă și are speranță. Femeia care se ține puternică de fiecare dată când este gata să renunțe. Ea se zbate, se târăște, folosește fiecare celulă din sine pentru a se pune pe picioare după ce a căzut.

Nu vei putea frânge…

… femeia a cărei mândrie se concentrează pe oportunități, speranță, potențial. Femeia a cărei personalitatea este autodeterminată, autocreată. Femeia care vede în trecutul ei o motivație pentru viitor.

Nu vei putea frânge…

… femeia care își privește fricile în ochi. Se ridică din genunchi, continuă să ierte, să creadă și să-și păstreze speranța și binele în inimă, indiferent ce durere a trăit. O astfel de femeie nu permite circumstanțelor vieții să o schimbe.

Nu vei putea frânge…

… femeia a cărei valoare nu se concentrează pe opiniile altora, nu este modelată de cei pe care i-a iubit. Femeia care nu acceptă să i se spună cum să trăiască. Care tratează relațiile ca pe niște complimente ale vieții, nu răspunsurile ei și totuși, care știe să iubească altruist și fără ezitare.

Nu vei putea frânge…

… femeia care dansează cu ochii închiși, care trăiește de parcă ar fi ultima zi, care sărută cu pasiune și se dăruie complet iubirii. Femeia care alungă întunericul, oriunde ar fi. Și nu face asta pentru că e alcătuită doar din lumină, ci pentru că este luminoasă, ușoară și liberă.

Nu vei putea frânge…

… femeia care nu este legată de lucrurile și oamenii acestei lumi, care crede în ea însăși. Femeia care nu se adresează lucrurilor materiale pentru a alunga melancolia din sufletul ei, ci urmărește visuri, scopuri și iubire.

Nu vei putea frânge…

… femeia care iubește, creează, vorbește din inimă, chiar dacă nu se întâlnește cu nimeni. Femeie care face planuri, stabilește granițe și reguli pentru cum ar trebui să fie și își creează propria poveste.