Nu-l lăsa în lumea ta pe cel care te privește în ochi și te minte…

Nu-l lăsa în lumea ta pe cel care anulează planurile în ultima secundă, care îți ignoră mesajele, care te tratează ca pe o opțiune de rezervă, în timp ce meriți să fii prioritatea lui.

Nu-l lăsa în lumea ta pe cel care te face să te îngrijorezi, care îți creează stres inutil. Care te face să simți că nu ești destul de bună. De parcă ai fi greu de iubit. De parcă îl plictisești cu atenția ta.

Nu-l lăsa în lumea ta pe cel care este imprevizibil. Care te face să te pierzi în presupuneri. Care se comportă de fiecare dată diferit, astfel încât nu ești convinsă ce va urma.

Nu-l lăsa în lumea ta pe cel care îți face promisiuni goale, care își încalcă obligațiile, care nu-și cere scuze sincer.

Nu-l lăsa în lumea ta pe cel care te privește în ochi și te minte sau te înșală pe la spate. Care te poate răni fără să se simtă vinovat de ceea ce a făcut.

Nu-l lăsa în lumea ta pe cel care vorbește cu tine doar după miezul nopții, pentru că vrea ceva sau are nevoie să-l asculți și nu te întreabă niciodată despre tine.

Nu-l lăsa în lumea ta pe cel care așteaptă că vei continua să oferi mai mult, dar nu-ți oferă nimic în schimb. Pe cel căruia nu-i pasă că relația voastră este unilaterală.

Nu-l lăsa în lumea ta pe cel care te face să te urăști și mai mult. Pe cel cu care te simți nesigură. Cel care este mai rău decât vocea din capul tău.

Nu-l lăsa în lumea ta pe cel care se comportă de parcă ți-ar face o favoare petrecând timpul cu tine, de parcă nu ar fi de nivelul tău.

Nu-l lăsa în lumea ta pe cel care vorbește, dar niciodată nu ascultă, care crede că lumea se învârte numai în jurul lui, că Universul îi datorează ceva.

Nu-l lăsa în lumea ta pe cel care se gândește mereu numai la sine, care niciodată nu ia în considerare cum faptele lui îi afectează pe alții.

Nu-l lăsa în lumea ta pe cel care nu te poate aprecia. Care nu te respectă și te umilește. Care nu-ți poate vedea frumusețea.

Nu-l lăsa în lumea ta pe cel care nu merită iubirea ta. Cel care se folosește de bunătatea ta. Care nu înțelege cât de norocos este că te are în viața lui.

Dacă te respecți și te prețuiești – vei pleca de la omul care te împiedică să înflorești.