7 Lucruri de care au nevoie bărbații într-o relație. Nu subestima puterea lor!

Desigur, e bine să știi a găti, dar acest lucru nu este o garanție a succesului. Îți vom spune ce au nevoie cu adevărat bărbații într-o relație:

1. Să se simtă un erou

Orice bărbat visează să fie puternic. Da, a fi puternic pentru bărbat este ceva normal, în ciuda faptului că se plânge pe viață, că îl doare ba ici, ba colo, că are febră 36.9 și vrea salvat. Crede-mă – acestea sunt excepții, iar restul timpului, bărbatul trebuie să fie sigur că îl admiri și îl consideri un erou. Deci, din când în când, nu uita să-i spui iubitului tău că este cel mai deștept, cel mai curajos, cel mai bun, cel mai minunat etc. Chiar dacă știe că este puternic, la ce-i folosește asta, dacă te îndoiești de el?

2. Vrea o relație fără supărări

Nu închide pasta de dinți, își aruncă lucrurile și niciodată nu spală vasele? Iar tu ai reușit să te superi, să strigi la el și chiar să plângi? Nu fă asta. În primul rând pentru că bărbatul nu înțelege de ce te-ai supărat și cel mai probabil crede că te-ai înfuriat pentru că îl consideri un ratat complet.

Bărbații scapă din vedere lucrurile mici, nu pentru că vor să-ți facă rău, ci pentru că spre deosebire de femei, ei sunt responsabili pentru lumea globală, iar de planeta mică în care sunt problemele mici de zi cu zi, pur și simplu nu le pasă.

3. Să nu rămână în ignoranță

Toți bărbații sunt siguri că orice femeie vrea să se căsătorească, iar dacă nu vrea în mod specific cu el, atunci se va căsători cu altul. Bărbatul trebuie să știe tot ce se află în limitele înțelegerii sale și chiar mai mult. Apropo, acest lucru nu înseamnă că va trebui să-i spui totul. Discutați despre cele mai importante lucruri, nu-ți ascunde sentimentele. Cuplurile cresc și devin mai puternice, depășind împreună adversitățile. De fiecare dată când îi ascunzi ceva, construiești ziduri în interiorul relației.

4. Vrea să aibă propria viață

Toți oamenii autosuficienți au nevoie de spațiu personal. Acest lucru este normal. Să ai ocazia să mergi la bar cu prietenii, fără să fii lipit de mâna soției, să te relaxezi vineri seara într-o cameră goală, să fii singur, în cele din urmă.

În plus, și femeia are nevoie de spațiu personal. Pentru că dacă nu ai nimic al tău, atunci relația voastră stă pe un picior. Încetează să-ți sufoci partenerul cu îmbrățișări.

5. Vrea sprijin

Uneori și regii au nevoie de sprijin. Dar asta nu înseamnă că trebuie să iei decizii în locul lui, e suficient doar să-l ții de mâna. Bărbatul vrea să audă de la femeie:”Scumpule, nu pot să exprim în cuvinte cât de mult apreciez ceea ce faci pentru mine și pentru copii.” Pentru că tot ce face, indiferent ce culmi cucerește, toate acestea le face pentru voi și prea puțin pentru sine. Susține-ți bărbatul și rezultatul nu se va lăsa așteptat.

6. Fidelitate

Pentru bărbat, garanția iubirii – este loialitatea femeii. Reprezentanții s*xului puternic, indiferent de modul în care se poziționează, prin natura lor sunt proprietari și, prin urmare, nu poate fi nimic mai rău decât să împartă ceea ce este a lor. Fii credincioasă și el îți va răspunde la fel.

7. Intimitate

Acest adevăr este vechi precum lumea. Poți găti foarte bine, poți arăta grozav, dar dacă în cuplul vostru lipsește intimitatea, de fapt nu sunteți un cuplu. Apropo, un alt adevăr mult mai trist: dacă nu-i oferi dragoste, neapărat se va găsi alta mult mai curajoasă.