El a înșelat-o înainte de nuntă și ea a pus punct relației. Dar câțiva ani mai târziu…

Prietena mea se întâlnea cu un tânăr pe nume Alex. Relația s-a dezvoltat rapid și erau pe punctul de a se căsători, dar într-o zi Alina a decis să-i facă iubitului ei o surpriză. A plecat de la ultimele ore, a cumpărat ceva de mâncare și a decis să-și viziteze prietenul. A sunat la ușă, dar nimeni nu i-a deschis. A insistat și în cele din urmă în prag a apărut Alex, vizibil ”șifonat”, iar în spatele lui se ascundea una dintre colegele noastre.

Această întâmplare practic ”a omorât-o” pe prietena mea. Ea l-a părăsit, dar a ajuns într-o stare de depresie profundă. Tipul a încercat cumva să se justifice, dar fata nu ia dat nicio șansă.

Anii au trecut, însă memoria despre Alex nu a dispărut. Alina încă mai visa la bărbatul la care renunțase. Între timp, el s-a căsătorit. Cuplul voia copii, dar, din păcate, fără succes.

Alina era singură. La un moment dat, a întâlnit un bărbat mai în vârstă decât ea care îi amintea foarte mult de Alex. S-au întâlnit aproape un an, dar nu au ajuns până la căsătorie. Arthur s-a îmbolnăvit grav și a insistat să rupă relația.

Căsnicia lui Alex, de asemenea, avea probleme. Soția l-a înșelat și ca urmare, familia s-a destrămat. El i-a cerut divorțul.

Alina și Alex au fost singuri până în momentul în care s-au întâlnit întâmplător la un spectacol de teatru. Ambii erau vizibil mai maturi, dar asta nu i-a împiedicat să-și aprindă din nou sentimentele.

Au discutat, au vorbit despre viață și despre problemele lor, au înțeles că, ei sunt eroii principali al propriului destin. În șase luni cuplul s-a căsătorit. Un an mai târziu, s-a născut fiica lor, pe care o iubesc nespus de mult.

Acum, când vin în vizită l-a prietena mea și văd cât de puternică este familia lor, nu pot decât să mă bucur pentru ei.

Uneori trebuie să treci prin multe experiențe, pentru a înțelege cine este de fapt, omul cu care vei fi împreună toată viața!