Aceste 3 Semne ale zodiacului pot transmite energia negativă spre cel de la care vine.

Fiecare dintre noi are propriul câmp energetic. Dacă acesta este slab, atunci prin el poți acționa asupra omului, îi poți dicta regulile tale. Probabil ai observat că atunci când comunici cu unii oameni, simți lipsă de energie, ți se înrăutățește starea de spirit. Acestea sunt consecințele acțiunii negative.

Însă, printre reprezentanții cercului zodiacal, există semne care pot reflecta energia negativă îndreptată spre ei, de parcă ar fi o oglindă. Foarte des, ei nici nu bănuiesc că au această super-putere. Iată cine sunt acești nativi:

Locul 3 – Capricorn

Capricornii nu practică ezoterismul și nu cred în misticism. Se ghidează numai de fapte. Au întotdeauna propria opinie și nu vor asculta ce spun alții, dacă acest lucru este contrar principiilor lor.

Atunci când conversația cu cineva le provoacă emoții negative, ei încearcă să o reducă la minim. În plus, se observă o astfel de tendință: atunci când omul îi invidiază sau le dorește răul, în curând totul se întoarce la acea persoană. Acest om se poate simți lipsit de energie și chiar poate suferi de o boală prelungită. Deci este mai bine să nu le dorești răul.

Locul 2 – Gemeni

Gemenii sunt nativii care găsesc limbă comună chiar și cu cei pe care nu-i cunosc. Ei pot vorbi ore întregi despre ceva – adoră să facă acest lucru. În timpul conversației, ei subconștient scapă de energia negativă. O dizolvă în spațiu și o neutralizează complet.

Gemenii sunt capabili să construiască în jurul lor un zid de nepătruns care reflectă înapoi spre interlocutor tot ce a fost spus. Ei sunt imuni la critici și la observațiile veninoase. Toată energia negativă o trimit înapoi la destinatar.

Cea mai bună apărare este atacul – regula de care se conduc Gemenii. Asta îi ajută să reziste presiunii din exterior.

Locul 1 – Pești

În ciuda faptului că Peștii sunt foarte sensibili, ei practic nu sunt afectați de acțiunile din afară. Au un refugiu secret și știu cum să se ascundă acolo.

Peștii se pot detașa complet de conversație, dacă înțeleg că de la om vine energie negativă și răutate. Astfel, ei se ascund în coconul lor interior pentru a-și reface forțele.

Peștii vor întoarce înapoi interlocutorului această energie negativă, poate chiar mai intensă de câteva ori. Ei fac aceste acțiuni la nivel subconștient.