Acesta este singurul SFAT despre BĂRBAȚI pe care îl voi da fiicei mele.

Dacă mi s-ar cere să formulez tot ceea ce știu despre bărbați în câteva cuvinte și să transmit asta următoarelor generații de femei, atunci le-aș spune următoarele: ”El nu va fi mai bun…” 

Din păcate, rețeta principală a bunicilor noastre: “Chiar dacă nu-ți place, te vei  obișnui și, în timp, îl vei iubi.” – nu mai funcționează. Dacă nu e bine de la  început, mai târziu nu se va schimba nimic. Niciodată. Nu vei crește mere în pomul de portocale, bradul nu se va transforma în palmier, iar bărbatul neiubitor nu va deveni generos sau un amant priceput. Trebuie să înțelegi acest lucru și să-l accepți.

Bărbatul își arată cele mai bune calități, generozitatea și talentul în pat – la începutul relației. Apoi, gradul de pasiune scade, iar nivelul cheltuielilor rămâne, în cel mai bun caz, la același nivel, în cel mai rău caz – se reduce. Dacă înainte de nuntă îți dăruia trei garoafe furate din cimitir, după nuntă îți va dărui doar una.

Dacă înainte de nuntă nu era cel mai bun în pat, în zece ani, va sta în fața televizorului și nu va mai fi bun de nimic. Libidoul, de asemenea, de-a lungul anilor nu crește.

Niciodată dintr-un bărbat zgârcit la stadiile inițiale ale curtării – nu va ieși unul generos. Dintr-un leneș care nu vrea nimic – nu va ieși un amant bun. Din cel indiferent – unul iubitor. Și dragostea femeii nu va schimba acest lucru. Totul poate rămâne așa cum a fost sau poate deveni mai rău, dar niciodată mai bine. Mi se pare că ignoranța – este cea mai gravă greșeală pe care o fac femeile moderne.

Tu ce crezi?