Nici nu bănuiești la ce lucruri acordă atenție bărbații. Iată 10 dintre ele!

De multe ori ne plângem cât de neatenți sunt bărbații, dar nu ar trebui să le subestimăm abilitățile de observație. Vei fi surprinsă să afli câte lucruri mici observă atunci când se uită la o femeie. Probabil nici nu bănuiești care este obiectul atenției lor. Iată câteva dintre ele:

1. Se uită cât mănânci 

Fii sigură de faptul că bărbatul observă cât mănânci la întâlnire. Adevărul e că bărbații preferă femeile alături de care nu se vor simți cei mai mari mâncăcioși. Dacă ai un apetit sănătos, nu trebuie să te prefaci că ești la dietă, astfel și el se va simți în largul său alături de tine.

2. Îți observă machiajul

Probabil nu va putea face diferența dintre mascara și iluminator, dar cu siguranță va observa dacă ești machiată și în ce cantitate. Potrivit sondajelor, mulți bărbați preferă fetele machiate. Astfel, el crede că ea a făcut un efort să-l impresioneze. În același timp, abundența cosmeticelor pe față este mai degrabă un factor respingător decât atractiv. Deci, totul cu moderație.

3. Culoarea pe care o porți cel mai des

Poți fi sigură că bărbatul va observa culorile pe care le preferi în haine. Mai mult decât atât, el va încerca inconștient să poarte culori care să completeze aspectul tău. Și îi va fi plăcut dacă îi apreciezi eforturile.

4. Îți observă unghiile 

Undeva în profunzimea conștiinței sale, bărbatul notează dacă porți manichiură, ce formă și culoare preferi. Dar pentru majoritatea bărbaților, unghiile îngrijite – sunt cel mai important lucru.

5. Cât ești de activă 

Ideea că bărbatul îți urmărește abilitățile fizice poate fi un pic înfricoșătoare. Cu toate acestea, el face asta pentru a afla dacă ești gata să ieși din zona ta de confort de dragul lui.

6. Îți observă zâmbetul

Cei mai mulți bărbați, după prima întâlnire își amintesc de zâmbetul ei. Această acțiune simplă, care nu necesită mult efort, poate cuceri inimi, poate lega noi prietenii și poate deveni o adevărată slăbiciune a bărbatului, dacă este folosită corect.

7. Obiceiurile ciudate

Dacă uneori te comporți diferit de ceilalți, amuzant sau chiar ciudat, bărbatul își va aminti asta. Dacă e bărbatul tău, atunci va observa în secret toate ciudățeniile tale și chiar le va găsi fermecătoare.

8. Preferințele muzicale

Bărbații observă mereu ce muzică preferă aleasa lor. Iar atunci când femeia se simte liber și confortabil, cântând și dansând, acest lucru nu rămâne neobservat de către bărbat.

9. Ceea ce te întristează

Bărbații observă când femeia este indispusă. Însă le este greu să decidă ce trebuie să facă în această situație. Majoritatea bărbaților așteaptă ca femeia să se deschidă, să spună ce o întristează. Alți bărbați vor încerca să o facă să uite de probleme, înveselind-o și încurajând-o.

10. Ceea ce te bucură

Bărbații adora când femeia este fericită. Din acest motiv, tot ceea ce te face să zâmbești, începând de la înghețata până la melodia preferată, va fi notat de către bărbat pentru a putea repeta asta în viitor. El va dori să vadă acest zâmbet iar și iar.