Evită aceste 8 TRUCURI în relația cu bărbații și vei putea construi o relație fericită și durabilă!

Multe femei caută relații în scopul creării unei familii. Dar nu toate reușesc să trăiască fericite după aceea. Divorțurile, care acum 100 de ani erau condamnate de societate, astăzi au devenit evenimente de rutină. De fapt, dacă fiecare partener ocupă poziția corectă în relație, ea poate deveni una fericită și durabilă. În acest articol, vom analiza ceea ce nu trebuie să facă femeile în relația cu bărbații.

1.Critica

Femeile, în special cele experimentate, au obiceiul de a critica bărbații, a critica acțiunile, cuvintele și alegerile lor. Acesta este cea mai mare greșeală care poate fi într-o relație. Critica, aduce doar negativitate în relație și face femeia neatractivă în ochii bărbatului.

2. Manipularea cu ajutorul lacrimilor

Bărbații se simt neajutorați în fața unei femei care plânge și dacă ea folosește asta pentru a-și atinge scopurile, atunci nu are șanse să construiască o relație puternică și durabilă. Bărbaților le place să se simtă puternici și curajoși, de aceea încercați sa nu le arătați lacrimile voastre, și dacă plângeți, cel puțin să fie sincer.

3. Istorii despre foștii parteneri.

Indiferent cât de buni sau răi au fost bărbații din trecutul tău, partenerul actual nu trebuie să cunoască toate detaliile despre ei. Poți discuta despre aceste relații nereușite cu prietenele tale la o ceașcă de cafea, dar nicidecum cu bărbatul iubit.

4. Gelozia și verificările

Femeile sunt înzestrate cu o curiozitate nestăpânită, chiar și atunci când în familie există liniște și fericire. Ele pot verifica ”din întâmplare” telefonul mobil sau mesajele trimise. Aceasta nu este numai o încălcare a limitelor personale, ci și o manifestare a neîncrederii, care va avea un răspuns. O relație fără încredere este atât de complicată și neplăcută, încât ar fi mai bine să nu existe deloc.

5. Restricții privind libertatea.

Privind mai multe cupluri, uneori se creează impresia că femeia nu s-a căsătorit, dar a adoptat un copil mare. Femeia încă de la început ocupă poziția de “mamă”, care construiește un sistem de interdicții și restricții și, din acest motiv, nu-i permite bărbatului să intre în faza de maturitate.

6. Obiceiul de a pune pe cineva ca exemplu.

“Soțul Mariei poate găti, poate spăla!” – astfel de fraze adesea sunt folosite de femei pentru a-și motiva bărbații să facă ceva. Însă ei le percep ca umilință și, în loc să fie motivați, evită activitatea cerută de femeie. Dacă aplici astfel de tactici pentru o lungă perioadă de timp, bărbatul fie te va evita, fie își va pierde complet încrederea în sine.

7. Tăcerea

Atunci când bărbatul vrea ceva de la tine, el nu-ți trimite mesaje mintale, dar îți spune direct. Același lucru îl așteaptă și de la tine. Nu tăcea, nu-l manipula cu ajutorul supărării – vorbiți despre tot.

8. Manipularea cu ajutorul s*xului

Activitatea preferată a multor femei este de a șantaja bărbații cu ajutorul s*xului. Mulți bărbați consideră pedeapsa: “o lună fără s*x” ca o umilire personală și astfel îi dau subconștientului un semnal că au devenit mai puțin atractivi pentru partenera lor. La un moment dat, interesul bărbatului pentru “prințesa inabordabilă” poate dispărea.