Iată cum poți deveni femeia pe care bărbatul nu o va înșela niciodată!

S-ar părea că este imposibil să te protejezi de trădarea masculină. Însă experții ne asigură contrariul: se pare că există astfel de metode. Anna Iotko, psiholog, ne spune cum în patru săptămâni poți deveni femeia pe care nu o va înșela niciun bărbat.

Este inutil să te compari cu amanta. 

Bărbații nu pleacă niciodată la ciorba mai gustoasă sau la cearceafurile mai frumoase. Ei pleacă la un corp mai cald, la zâmbete și la mâini blânde. Și totul e din cauza hormonilor: testosteronul lui răspunde pozitiv la endorfinele femeii. Cu cât cantitatea acestui hormon este mai mare, cu atât femeia pare mai atractivă în ochii bărbatului.

Schema oricărei relații romantice: la început apare interesul hormonal, apoi – atașamentul. În înțelepciunea populară care spune că “Se va distra și se va întoarce”, există un bob de adevăr. Bărbații se întorc în momentul în care dependența hormonală a scăzut, iar atașamentul uman nu a apărut.

Endorfinele se acumulează în organism, dar depind foarte mult de alte emoții, care le pot distruge ușor – spune Anna Iotko. De exemplu, frica este distructivă pentru acest hormon. De aceea, femeile trebuie să învețe să-și gestioneze nivelul endorfinelor.

Patru săptămâni pentru reîncarnare

Orice femeie își poate crește nivelul de endorfine. Acest lucru este posibil fără medicamente. O poate face schimbându-și modul de viață și atitudinea mentală. Făcându-și promisiunea că avea grijă de sine, iar după o lună bărbatul va reacționa altfel.

Potrivit consultantului nostru, reabilitarea hormonală durează  de la 21 la 40 de zile. În această perioadă se dezvoltă abilitățile necesare, iar rezervele epuizate se refac.

La prima vedere, căile de stimulare a endorfinelor sunt destul de ciudate, dar acestea funcționează eficient. Iată ce trebuie să faci:

Oferă-ți cel puțin un eveniment fericit pe zi.

Femeile noastre au uitat cum să se simtă bine. Ele se sacrifică – au asta în sânge la nivel genetic. Testosteronul nu este interesat de femeia care se sacrifică tot timpul. De aceea, este important să-ți oferi o bucurie în fiecare zi (masaj, manichiură, întâlnește-te cu o prietenă, oferă-ți 30 de minute de singurătate, o plimbare în parc etc.). Orice lucru mic, dar neapărat plăcut.

Fii frumoasă

Așa cum femeia se vede în oglindă dimineața, așa se simte toată ziua. Și dacă nu ai timp să te îngrijești, fii sinceră cu tine: alături de tine există fete care au forțe și dorința de a fi frumoase, ele sunt mulțumite de reflexia lor, prin urmare, nu au probleme cu hormonul fericirii.

Încetează să fii o Cenușăreasă

Amintește-ți povestea Cenușăresei. Atât timp cât era îmbrăcată într-o rochie zdrențăroasă, nimeni nu era interesat de ea. Iar când s-a transformat într-o prințesă, întregul regat a început să o admire.

Zâmbește!

Dezvoltă-ți obiceiul de a zâmbi – larg și sincer. Singură, ție însăți. Zâmbetul ar trebui să fie starea ta naturală.

Uneori mergi goală prin casă.

Am încetat să ne simțim corpul, ascunzându-ne în spatele hainelor, iar el a încetat să respire și nu răspunde la atingeri – spune Anna Iotko. Consultantul nostru îți recomandă să faci unele treburi casnice în pielea goală: de exemplu, să scoți rufele din mașină de spălat.

Învață să te relaxezi

Femeile ar trebuie să dedice relaxării corporale cel puțin 1-2 ore pe săptămână. Aceasta poate fi yoga, masajul, acupunctura, pilates. Nu contează ce va fi, cel mai important este că astfel corpul va învăța să se relaxeze și să elibereze toate grijile.

Nu acumula resentimentele

Scapă de supărările pe părinți, colegi, prieteni etc. Dar în primul de supările pe soț. Pentru a face asta scrie tot ce te supără pe o foaie, apoi distruge-o și arunc-o. Scrie cel puțin 5-7 scrisori și vei observa că deja la a patra supărările pleacă și vine liniștea sufletească.