Nu-i spune ”Te iubesc” până când nu vei răspunde sincer la aceste 5 ÎNTREBĂRI.

Dragostea – este un sentiment foarte viclean. Atunci când stelele se potrivesc și în viața ta apare un om nou, totul se întoarce cu susul în jos.

Dar ce sentiment este acesta – pasiune sau iubire adevărată? Doar răspunde la următoarele 5 întrebări:

1. Te atrage pentru că îți place să faci dragoste cu el? 

Desigur, compatibilitatea s*xuală este foarte importantă, dar obsesia pentru s*x poate fi distructivă. Cu timpul te vei plictisi și vei căuta în mod constant ceva mai bun în pat, iar apoi și pe cineva mai bun.

2. Aveți secrete unul față de celălalt?

În dragoste, între oameni nu există bariere, limite și secrete. Iar dacă aceasta e doar pasiune, atunci oamenii au secrete, nu își arată adevărata față.

3. Între voi există o prietenie puternică?

Dacă este așa, atunci acesta este un motiv bun pentru iubirea adevărată. Dacă nu există o astfel de bază, relația nu va dura mult timp.

4. Adesea simți gelozie?

În relațiile în care există dragoste, partenerii au încredere unul în celălalt, indiferent de situație. Iar acolo unde există doar pasiune și s*x, întotdeauna se găsesc motive pentru gelozie.

5. Aștepți perfecțiune de la partener?

Când iubești cu adevărat, accepți persoana cu toate defectele ei. Iar atunci când ești copleșit de pasiune, vrei să fie perfect și fabulos și să se comporte în același mod.