Unde au dispărut femeile noastre de peste 50 de ani? De ce nimeni nu mai are nevoie de ele?

Ne prefacem că nu s-a întâmplat nimic. Însă dispar femeile. Femeile de peste 50 de ani. Ele au dispărut de pe ecrane, nu merg la cinema, la teatru. Nu pleacă în străinătate. Nu înoată în mare.

Unde sunt? Sunt ținute în spitale, în apartamente, în magazinele alimentare și piețe.

Ele sunt lipsite de apărare. Nu ies din casă. Au dispărut. Nimeni nu mai are nevoie de ele. De parcă ar fi persoane cu dizabilități.

O generație întreagă a plecat din viață și nimeni nu se întreabă unde e. Noi strigăm: “Copiii sunt viitorul nostru”! Nu. Nu copii. Aceste femei sunt viitorul nostru.

Toată publicitatea o construim pe corpuri feminine tinere și în acest fel am pierdut milioane de capete luminoase cu părul gri. Soarta acestor femei a fost grea. Ele au stat în rânduri imense și insuportabile, au avut parte de avorturi analfabete, cizme strânse, mănuși rupte. Și acum, din nou au fost îndepărtate de coapsele de porțelan și ochii din sticlă colorată. Lumea de vis a fost umplută cu femeile de unică folosință, care sunt schimbate precum seringile.

Sânii umflați, buzele pompate, ochii fabricați. Toate acestea reprezintă o excitare s*xuală trivială-virtuală, din care se naște doar o vizită la medic.

Îți poți imagina poezii despre această iubire?

Le-am expulzat pe cele care dau stil, modă, gust frumuseții și literaturii, pe cele care creează politicieni, care au grijă de viața soților.

Aceste femei păstrează pentru noi geniile. Dacă le vom pierde, vor pleca și soții lor – oamenii care au un rezultat vizibil. Vor rămâne doar politicienii care vorbesc fără sens și câțiva oligarhi.

Aceste femei dispărute creează regi și comandanți. Ele prețuiesc umorul, arta, arhitectura și toate comorile lumii și, prin urmare, plătesc pentru ele prin intermediul soților.

În această vară le-am văzut la un concert de caritate. Era doamne de 60, 65, 70, 80, 85 de ani. Ele rădeau, aplaudau, dansau și jucau cărți. Nu erau oligarhi, nici miniștri, nici regi. Erau femei, fețele cărora constituie stema Franței.

E foarte ușor să determini talentul unui bărbat – te uiți la femeia pe care o are alături. Bărbatul este așa cum e femeia de lângă el.

Autor: M. Zhvanetsky – satiric