Cea mai bună IUBIRE – este cea pe care nu o aștepți!

Mulți ani l-am căutat pe cel pe care în sfârșit îl pot numi AL MEU. Mereu eram dezamăgită. Viața mea era un ciclu nesfârșit de mesaje fără răspuns și s*x inutil. Depuneam mult efort să fiu cu cei care nu meritau timpul meu. Aveam așteptări prea mari și mereu îmi frângeam inima. Nu m-am gândit niciodată că o noapte ar putea să-mi schimbe atât de mult viața.

Ai apărut în viața mea într-o seară rece de joi, iar acum nu-mi pot imagina cum aș trăi fără tine. Mulți ani, prietena mea îmi spunea că iubirea va veni atunci când voi înceta să o caut, dar nu am ascultat-o până când nu te-am cunoscut.

Cu tine totul e diferit.

Nu mă mai îndoiesc de nimic. Nu mă tem de durere sau să-ți spun ceea ce cred. Cu tine, nu mi-e teamă să fiu vulnerabilă. Și tu cu mine ești la fel. Nu ți-e teamă să-ți arăți partea emoțională, pe care eu o iubesc atât de mult. Nu mă tem de viitor, deoarece știu că vei alături de mine. Nu am avut niciodată nevoie de asigurări că nu vei pleca, deoarece știu că ești îndrăgostit la fel ca și mine.

Ne asemănăm și în același timp suntem atât de diferiți. Ambii avem un trecut nebun care ne-a provocat multă durere, dar ne-a ajutat și acum nu ne învinovățim pentru trecutul nostru.

Din prima zi în care te-am întâlnit, mi-am dat seama că tu – ești acel bărbat special. Fără întrebări. Mulțumesc că ești mereu bun, mă faci să râd, ai grijă de mine, mă protejezi.

Cea mai bună iubire – este cea care îți schimbă complet viața. Ea nu te rănește, dar parcă te provoacă. Ea te face să vrei să devii o persoană mai bună. Cea mai bună iubire – este cea în care poți fi tu însăți, în care împreună puteți face lucruri stupide, dar puteți fi și serioși.

Cea mai bună iubire – este cea pe care nu o aștepți.