Un adevăr simplu pe care trebuie să-l conștientizezi dacă ești tată de fată!

Simplul gând că ”fetița” ta are un “iubit” ar trebui să te înnebunească. Cel puțin asta li se întâmplă mamelor tot timpul.

”Mica ta prințesă”, probabil în următorii câțiva ani se va îndrăgosti, iar apoi își va găsi jumătatea. Este ceva teribil, nu-i așa?

Vestea bună este că tu ești cel care îi poți arăta ce merită de la un bărbat.

Relațiile și căsătoriile sunt dificile și fiica ta va cunoaște acest adevăr într-o zi. Cel mai bun (și probabil cel mai dificil) lucru pe care îl poți face pentru ea  – ar fi să modelezi felul în care trebuie tratată femeia.

Trebuie să-ți iubești soția așa cum îți dorești să fie iubită fiica ta.

Cel mai probabil, bărbatul pe care îl va întâlni la început, va fi foarte departe de dragostea “adevărată” și “corectă”.

Tu și numai tu poți lupta cu asta – tratându-i bine mama și iubind-o foarte mult.

Totul începe acasă – cu tine și soția ta.

Astăzi și întotdeauna respectă-ți soția. Ține-o de mâna cu orice ocazie și sărut-o.

Zâmbește-i. Stabiliți un contact vizual. Când vorbește, ascult-o cu atenție. Deschide-i ușa. Oferă-i încredere în sine. Laud-o pentru realizările sale.

Încurajeaz-o când are nevoie de asta. Compătimește-o, când are nevoie de sprijin. Mergeți împreună într-o aventură. Spune-i că este frumoasă, în interior și la exterior,  spune-i asta cât mai des.

Fiica ta își iubește mama cel mai mult; este încântată de ea. Relația dintre mamă și fiică este atât de puternică, încât ele trăiesc vieți paralele. Și dacă vei conștientiza acest lucru, asta te va ajuta să înțelegi că: relația cu soția ta – este ceva mai mult decât tu și ea.

Cel mai mare dar pe care un tată îl poate oferi fiicei sale, este iubirea pentru mama ei.

Ești de acord cu asta? Tatăl tău înțelegea acest adevăr simplu?