Femeile deseori comit aceste 5 GREȘELI și apoi suferă în relație. Nu le repeta și tu!

Psihologul american Laura Schlesinger are propriul program la radio. Femeile o apelează pentru a-i cere sfatul, a-i adresa întrebări despre iubire sau pur și simplu pentru a se plânge. După ce a analizat plângerile acestor femei, care sunt nevoite să-i solicite sfatul prin intermediul acestei emisiuni, Laura a decis să-și scrie impresiile și gândurile într-o carte. Astfel a apărut: “Cinci greșeli prostești pe care le fac femeile pentru a-și distruge viața”.

Greșeala 1. Afecțiunea prostească.

E trist, dar până în prezent succesul oricărei femei este evaluat dacă ea “are pe cineva”. Astfel, femeile se privesc pe sine și rolul lor în viață numai prin prisma relațiilor cu un bărbat. Dar cum este acest bărbat, adesea nu contează. Având teama că mai târziu nu vor găsi pe nimeni, ele se căsătoresc cu primul pe care îl întâlnesc, astfel dovedind societății că valorează ceva.

Sfat: Femeile, care se presupune că au avut ghinion în dragoste, chiar ele au contribuit la asta. De aceea, ar trebui să-și crească stima de sine și să nu se umilească fiind în relații și căsătorii nevrednice. Trebuie să învețe de la bărbați să fie curajoase, perseverente și încrezătoare.

Greșeala 2. Frica prostească

Să-ți unești viața cu cineva doar pentru a scăpa de singurătate – înseamnă să evadezi din realitate. Și problema nu este că femeia așteaptă prea multe de la alesul ei. Adevărul este că ea nu așteaptă nimic de la sine.

Sfat. Alege-l singură pe cel cu care te întâlnești și nu aștepta să fii aleasă. Nu te mulțumi cu ceea ce a fost aruncat în calea vieții tale. Mai bine experimentează singurătatea, ocupându-ți mintea și inima – găsește-ți un hobby, întâlnește-te cu prietenii – până când vei întâlni un bărbat decent.

Greșeala 3. Devotamentul prostesc

Dacă femeia repetă la fiecare colț “Îl iubesc!”, ea de obicei, minte. De fapt, asta înseamnă: – Nu voi găsi niciodată pe cineva care să mă suporte. – Nu vreau să fiu singură. – E mai bine decât nimic – E mai bine decât a fost.

Sfat: Nu confunda sentimentele legate de relația bună cu fanteziile tale, cu promisiunile din cărți, nu confunda s*xul – cu dragostea. Sentimentele denaturează realitatea; folosește-ți mintea atunci evaluezi bărbații. Iubirea adevărată nu va veni fi în viața ta atât timp cât nu vei învăța să te iubești. Acționează! Meriți tot ce e mai bun.

Greșeala 4. Pasiunea stupidă

Evident, bărbații și femeile au atitudini diferite față de s*x. Femeile îl percep prea romantic, consideră că “mișcările simple” obligă bărbatul să-și asume responsabilități, ele cred că se sacrifică și adesea solicită sacrificiu reciproc.

Sfat: Indiferent de vârstă, s*xul nu poate fi un indicator al valorii tale și valorii relației tale cu bărbatul. S*xul pripit duce la aceea că te vei învinui și mai mult, vei ajunge la disperare și la un sentiment de singurătate înspăimântătoare.

Greșeala 5: Așteptările stupide

Gândește-te, cât de mult accepți reeducarea la această vârstă? La fel și bărbatul Căsătorindu-te, nu aștepta că el va deveni un alt om sub influența ta. În loc să te gândești: ”Îl voi putea schimba!” ar trebui să te întrebi: ”În ce joc intru?”

Deseori se întâmplă că acele calități care te-au atras la început, mai târziu devin dezgustătoare. Acest lucru se întâmplă pentru că în mod inconștient căutăm în partener trăsăturile tatălui nostru, dorim să trăim în alt mod evenimentele traumatice din trecut sau ne protejăm de resentimentele pe care ni le-a provocat cândva.

Sfat: Dacă te-ai căsătorit pentru a te proteja de supărările copilăriei, rupe această relație cât mai curând posibil. Nu poți repara trecutul. Dacă ești căsătorită și îți urăști soțul, privește mai întâi în interiorul tău, pentru a afla sursa urii.