Cuvintele unei femei înțelepte despre legile iubirii adevărate. Doar învață-le și urmează-le!

”Aș vrea să am grijă de tine, fără dorința de a te schimba. Să te iubesc, lăsându-te în libertate. Să vin la tine – fără a mă impune. Să-ți ofer daruri – fără să aștept ceva în schimb. Să-mi iau rămas bun – fără teama de a te pierde pentru totdeauna. Să vorbesc despre sentimentele mele – fără a te face responsabil(ă) pentru ele. Să-mi împărtășesc cunoștințele, fără a te învăța. Să mă bucur de tine – așa cum ești. Dacă și tu vii spre mine cu aceleași sentimente – ne vom putea îmbogăți reciproc.”

Cât e de minunat să trăiești așa, în libertate completă și în același timp în armonie cu toți, fără a scăpa de responsabilitatea și grija reciprocă. Și acestea nu sunt cătușele sclaviei și nici restricțiile impuse reciproc, ci abilitatea de a-ți asuma ceva mai mult decât o simplă funcție de reproducere sau continuare a neamului.

Capriciile umane ale ego-ului nostru, sunt nesemnificative și false în comparație cu adevărata putere care este mereu de partea libertății și abilității de a fi responsabil pentru acțiunile și alegerile pe care le faci tot timpul.

Pentru că întregul univers este impregnat și țesut cu alegerile și deciziile noastre, începând de la lucrurile mici și terminând cu iubirea. Omul este o alegere, în funcție de ceea ce alege și ce decizii ia – în acest mod își creează destinul.

Libertatea – este principalul indicator al calității vieții și cât de corectă a fost făcută alegerea, cât de corectă a fost luată decizia, cât de corect trăim și ne dezvoltăm.

Legea care guvernează universul este – dezvoltarea, evoluția, saltul și descoperirea de sine, ceea ce nu se întâmplă fără libertate și dacă noi contrazicem acest adevăr simplu și etern, dacă nu îl slujim și nu ne conducem pe noi și pe ceilalți spre asta – atunci dezvoltăm egoismul, încurajăm cruzimea.

Aceasta este calea către suferință și agonie, calea spre sclavie.

Cei care sunt din neamul celor puternici – sunt liberi împreună, curați și sinceri unul cu celălalt, se manifestă fără falsitate, sunt liberi și fericiți în același timp, peste tot, nu au nimic de ascuns unul de celălalt, nu se rușinează, de nimic pentru că în ei nu există minciuni și greșeli, nu există regrete, ei sunt fericiți și realizați.

O asemenea uniune a sufletelor este asemănătoare cu însuși universul, trăiește după legile sale, nu-l contrazice și este una cu natura și veșnicia în toate manifestările sale, în plinătatea naturaleții, profunzimii și frumuseții sale. O astfel de uniune este indestructibilă.

Oamenii care merg împotriva ei – sunt învinși și distruși, făcuți praf și dizolvați în uitare…e doar o chestiune de timp.