Ia o decizie – ai nevoie de mine sau nu?

Am obosit de aceste jocuri ale minții. Nu mai vreau minciuni, nici jumătăți de adevăr. Am nevoie de onestitate și de maturitate. Pentru că e normal să-ți dorești o relație matură – în care totul să fie deschis, în care toate intențiile sunt transparente.

Eu sunt acea femeie care iubește profund, din toată inima. Oamenii pe care îi întâlnesc, îi tratez cu respect. Și aștept aceeași atitudine respectuoasă în schimb.

În cele din urmă totul e simplu. Ori îți dorești să fiu în viața ta, ori nu.

Dacă nu vrei să fii onest și respectuos, atunci nu ai nevoie de mine, iar eu nu am nevoie de tine. Nu mergem în aceeași direcție.

Dacă m-ai fi văzut în viitorul tău, ai fi deschis și onest cu mine. Ai fi respectat relația noastră și nu ai fi încercat să ascunzi atâtea lucruri.

Iubirea este sacră. Este un sentiment special pe care îl poți trăi cu adevărat numai în puritatea și plinătatea sa. Iubirea – nu sunt cuvintele pe care le șoptești în căldura pasiunii. Iubirea – este alegerea conștientă pe care o faci în mod deschis și onest. În fiecare zi.

Am obosit de această relație “adolescentină”. Cu toții facem greșeli, dar atunci când le repeți iar și iar, deja este un semn că trebuie să te oprești și să încerci să înțelegeți dacă abordarea ta față de relație este corectă.

Viața este prea frumoasă și prea scurtă pentru a mă mulțumi cu o relație nesănătoasă și necinstită.

Nu contează cât va dura să-mi găsesc jumătatea – nu mai vreau o relație în care lipsește respectul. Când relația va fi corectă – voi simți. Va fi firesc, ușor și corect. Nu voi fi nevoită să-i explic partenerului că poate avea încredere în mine – pentru că el va prețui onestitatea la fel ca și mine.

Dacă ești într-o relație în cineva care te tratează ca fiind ceva secundar, atunci întreabă-l: “Dacă îți dorești să fii cu mine, trebuie să te hotărăști. Ai nevoie de mine sau nu? Și ar fi bine să te grăbești sau o voi face eu în locul tău.”