Iată de ce femeile puternice nu se tem să iasă din casă nemachiate

Pentru multe femei ideea de a părăsi casa fără machiaj pare îngrozitoare. Machiajul a devenit o rutină, un lucru indispensabil pe care trebuie să-l facă în fiecare zi. Însă există și femei cărora nu le este frică să meargă la serviciu fără machiaj și această tendință pare să devină tot mai populară.

Nu ai ce ascunde, nu ai de ce să te temi

Există mai multe motive să-ți petreci ziua fără machiaj: câteva cercetări au demonstrat că femeile care nu folosesc produsele de make up sunt mai fericite. Ele se comportă așa de parcă nu au ce ascunde nici pe față, nici în viață. Se crede că femeile care aplică zilnic un fond de ten ascund ceva – coșuri sau pete.

Femeile fără machiaj înțeleg că nimeni nu este perfect și chiar și așa se simt confortabil în propria piele.

Ridurile, pistruii, coșurile: sunt o parte din noi

Atunci când te uiți în oglindă, îți privești neajunsurile sau observi ce ochi frumoși ai? Femeile puternice își concentrează privirea pe părțile lor bune.

Până la urmă, toate avem riduri, pistrui, coșuri sau păr pe față. Femeile încrezătoare și fericite știu că aceste lucruri sunt o parte din noi.

Experiment

Dacă nu-ți imaginezi încă cum să ieși din casă fără machiaj, încearcă un mic experiment. Privește-te în oglindă timp de 10 minute. Uite-te atent la piele, ochi, forma buzelor. În scurt timp vei înțelege cât ești de frumoasă. Chiar dacă și așa te temi să renunți dintr-o dată la machiaj, fă-o treptat. Renunță mai întâi la rimel, apoi înlocuiește rujul cu un luciu de buze, fondul de ten cu o cremă BB ș.a.m.d.

O femeie puternică se simte bine când e naturală

Acesta este cel mai important motiv care o face fericită. Relaxează-te și fii tu cea adevărată, scapă de frica de a nu fi pe placul tuturor.