IUBIREA – este creștere reciprocă și acceptare, nu dorința de a schimba partenerul.

Atunci când doi oameni încep să simtă unul pentru celălalt sentimente adevărate, pure, fără așteptări, motive ascunse sau presiune, se întâmplă ceva extraordinar.

Ei se îndrăgostesc de cei care sunt cu adevărat.

Ei nu pun condiții și nu încearcă să modeleze această relație în favoarea lor. Există doar iubirea, recunoașterea și respectul. Și în timp, dragostea care unește aceste suflete frumoase, îi ajută să dobândească cele mai bune calități umane.

Știți de ce se întâmplă asta? Pentru că dragostea adevărată este mai puternică decât tot ce vă puteți imagina.

Dragostea adevărată nu vede defectele, ea vede doar părțile puternice. Nu vede dezacordurile, vede doar compromisurile. Iubirea adevărată nu vede niciun obstacol, vede doar sarcini care trebuie rezolvate. Acolo unde toți văd imperfecțiunea, iubirea adevărată vede oportunitățile.

Oamenii care iubesc sincer, nu și-au pus unul altuia nicio condiție. Se respectă reciproc. Acceptă defectele, opiniile, fricile și caracterul celuilalt. Au grijă unul de altul și se țin împreună, indiferent de orice.

Există oameni care, după spusele lor, și-au pierdut viața pentru parteneri ce nu erau suficient de buni pentru ei. Oameni, care încearcă cu disperare să-i schimbe pe cei dragi și să-i transforme în personalități, la care au visat, de fapt. Oameni, care au avut o idee clară despre cum ar trebui să fie partenerul lor ideal, dar, în cele din urmă, pentru viață l-au ales pe cel care era departe de acest ideal.

Să privim adevărul în ochi.

Dacă ai o dorință copleșitoare de a schimba omul de lângă tine, acest lucru indică faptul că simți orice pentru el, numai nu iubire. În realitate, ești îndrăgostită de omul pe care ți-ai dori să fie, dar nu este.

Iubirea – este acceptarea reciprocă. Este încrederea necondiționată, motivația și inspirația pentru a te mișca înainte. Este sprijinul permanent și necondiționat. Este credința în omul de lângă tine și dorința de a face pentru el cele mai bune lucruri.

Iubirea – este capacitatea de a-ți sacrifica interesele egoiste de dragul omului pentru care ai sentimente. Este dorința de a găsi un compromis, atunci când lucrurile devin dificile.

Iubirea – este acceptarea completă a partenerului. Simți iubire și  sensibilitate, chiar și pentru cele mai ciudate idei și trăsături ale sale.

Când te îndrăgostești profund, pasionat, crede-mă, îți vei aminti aceste cuvinte. Îți vei aminti că nu există nimic în acest om, ce ți-ai dori să schimbi.

Îl vei iubi așa cum este. Răsfățat. Frumos. Remarcabil. Banal. Incredibil. Rănit. Curajos. Sălbatic.