Acceptă prosperitatea și împlinirea în viața ta, respectând aceste 7 legi ale Universului!

De fiecare dată, când ne plângem de viață ar trebui să ne amintim: nu lumea este nedreaptă, noi suntem cei care facem ceva greșit. Există 7 legi fundamentale, cărora se supune Universul. Faptul că nu le cunoști nu te scapă de responsabilitate. Iar dacă le cunoști – ele te vor ajuta să nu comiți greșeli, să obții armonia și să trăiești fericit.

1.Legea pustietății

Dacă ai nevoie de pantofi noi, aruncă-i pe cei vechi. Dacă ai nevoie de haine noi, eliberează dulapul de cele vechi. Trebuie să te desparți din propria dorință de stereotipurile tale. Noul vine doar atunci, când scapi de tot ce este vechi.

2.Legea circulației

Fii gata să te desparți de ceea ce posezi, pentru a obține ceea ce îți dorești.

3.Legea imaginației

Pentru început trebuie să vezi prosperitatea în propria imaginație. Fă o descriere a unei zile perfecte din viața ta și nu o arăta nimănui, decât oamenilor în care ai încredere. Păstrează această descriere la îndemână și recitește-o când dispui de timp liber.

4.Legea creației

Omul poate obține prosperitatea prin intermediul energiei gândurilor sale, intuiției și a imaginației.

5.Legea dăruirii și a acceptării

Dacă dăruiești ceva, ți se va întoarce înzecit. Atunci când ți se oferă un dar este bine să îl împarți cu cei din jur. Dacă ai un talent, și nu îl dezvolți, atunci ofensezi existența ta Divină. Pentru a te respecta pe tine însuți și talentul pe care îl ai, trebuie să te bucuri de el și să îi bucuri și pe cei din jur. Doar făcând asta, atragi și mai mult bine în viața ta.

6.Legea zecimii

Universul mereu își va lua zecimea care i se cuvine. Este pur și simplu o lege de recunoștință – 10% din tot ceea ce ai. Niciodată nu știi cum îți va întoarce Universul zecimea ta. Banii sunt un fenomen obișnuit. Dar această zecime poate fi sub forma unei împăcări cu cineva, unei relații noi de prietenie, sub formă de însănătoșire ș.a..

7.Legea iertării

Dacă nu poți ierta oamenii, nu îți poți accepta bogăția. Dacă sufletul tău e plin de ură, atunci dragostea nu își poate găsi locul în el. Trebuie să scapi de emoțiile negative care te mănâncă din interior și nu te lasă să fii fericit.