Test Psihologic: Alege PANA și află ce-ți dorești cu adevărat!

Subconștientul nostru ascunde multe informații, de care nici nu bănuim.

Astăzi îți propunem să verifici ce îți sugerează subconștientul și intuiția, alegând o singură pană. Alege rapid, fără să te gândești prea mult, atunci rezultatul va fi mai exact. Alegerea ta va reflecta ceea ce îți dorești cu adevărat.

Dacă ai ales PANA:

1. Diversitate

Îți dorești mai multă diversitate în viață. Dacă ai ales această pană, atunci te-ai blocat în rutină. Faci același lucru iar și iar și simți că ai nevoie de ceva nou în viață.

Alegerea ta arată că ești în căutarea diversității, în gânduri și în fapte.  Această pană te-a atras datorită varietății de culori care, de fapt, reflectă dorințele tale interioare. Poate fi vorba de muncă sau viața ta personală, dar ai nevoie disperată de ceva nou, pentru a-ți reîmprospăta sentimentele.

2. Atenție

Vrei mai multă concentrare în viață. Dacă ai ales această pană, ești deseori distrasă și îți îndeplinești cu greu sarcinile de la început până la sfârșit. Poți începe mai multe lucruri simultan, dar renunți la ele la jumătate de drum.

Alegerea ta arată că vrei să te concentrezi, pentru a-ți termina sarcinile și pentru a te împăca cu tine. Pana pe care ai ales-o se evidențiază prin faptul că are concentrate mai multe culori, iar acest detaliu ți-a atras atenția.

3. Căldură

Dacă ai ales această pană, ești o persoană blândă, grijulie și prietenoasă. Cu toate acestea, oferi mai mult decât primești. Știi că meriți mai multă iubire, dar deseori se întâmplă că alții se folosesc de bunătatea și iubirea ta.

Alegerea ta arată că îți dorești mai multă căldură și iubire. Pana albastră reflectă căldura și, din acest motiv, ți-a atras atenția. Nu trebuie să-ți faci griji, pentru că ești o persoană foarte blândă și, chiar dacă nu ai suficientă dragoste, oricum vei găsi pacea, împărtășind căldura ta.

4. Varietatea culorilor

Dacă ai ales această pană, nu ești o persoană prea emoțională și în viața ta există multe zile gri. Te simți puțin obosită din cauza negativismului din jur.

Alegerea ta reflectă dorința interioară de a adăuga culori vii vieții tale. Vrei mai mult pozitivism și mai puțină tăcere. Te-a atras natura colorată și strălucitoare a penei, pentru că dorești ca aceiași strălucire să domnească în viața ta.

5. Putere

Dacă ai ales această pană, înseamnă că vrei să găsești forțe pentru a-ți urma visurile. Ai multe idei (sau una mare) și te-ai blocat în situația în care nu-ți ajunge curaj să depășești toate obstacolele vieții, care stau în calea succesului.

Alegerea ta arată că ești în căutarea forței interioare, ai nevoie de un impuls din interior, care te va ajuta să-ți urmezi ambițiile. Culorile întunecate ale penei reflectă puterea, motiv pentru care ți-a atras atenția. Ești la limită și tot ce ai nevoie este un mic impuls pentru a zbura.

6. Simplitate

Dacă ai ales această pană, atunci te simți blocat în confuzia vieții tale. Se întâmplă prea multe în jurul tău și simți că schimbările constante te sufocă. Cauți cu disperare simplitatea.

Alegerea ta arată că te confrunți adesea cu manipulări, minciuni, înșelăciuni și trădări. Tot de ce ai nevoie este o viață simplă și liniștită. Alegerea penei simple, dar elegante, reflectă aceeași dorință.

7. Stabilitate

Dacă ai ales această pană, atunci ești obosită. Ai lucrat prea mult pentru a fi acolo unde ești acum. Indiferent de efortul pe care îl depui în munca ta, pur și simplu nu  mai simți fericire.

Alegerea ta reflectă dorința de a găsi o platformă stabilă pentru dezvoltare. Vrei să dobândești puterea pentru a găsi stabilitatea care îți va da pacea dorită. Pana iese în evidență printr-o selecție constantă de culori, de aceea te-a atras.

8. Scânteie

Dacă ai ales această pană, atunci ești foarte plictisită de viața monotonă. Te-ai plictisit de aceiași oameni din jurul tău (cu excepția rudelor). În viața ta există o stagnare, pe care nu o poți evita.

Alegerea ta arată că ai nevoie de o scânteie în viață. O astfel de scânteie care să-ți poată aprinde pasiunea și să te simți mai vie. Alegerea penei strălucitoare reflectă această dorință.