Nimeni nu poate face un rău cuiva, fără să plătească pentru asta

Tot ce reflectăm în atmosferă din punct de vedere vibrațional: gândurile, cuvintele, dorințele, faptele, sentimentele se întorc la noi, producând un efect distructiv în câmpul nostru energetic. Iată de ce nimeni nu poate face cuiva vreun rău, fără să plătească pentru asta.

Gândul

De fiecare dată când îți apar în minte gânduri negative despre cineva, roagă-te pentru sănătatea ta. Atunci când ne gândim la cineva se crează un pod energetic între noi și persoana respectivă. Iată de ce orice gând rău este un atac energetic, care îi dăunează omului. În acest fel noi ne atacăm și ne distrugem inconștient reciproc.

Relațiile

Neînțelegerile într-o relație vin din necesitatea de a controla și a domina partenerul. Atunci când controlezi pe cineva, îi iei energia, devii un fel de vampir energetic.

Răcirea unei relații între doi parteneri este legată de nivelul ridicat de agresivitate interioară. Lipsa compatibilității duce la lipsa comunicării. Lipsa comunicării duce la catastrofă. Lipsa comunicării prin iubire duce la ură.

Agresivitatea inconștientă în raport cu partenerul se transformă într-un program de autodistrugere.

Cuvântul

Orice expresie dură, susținută de un ton ridicat și categoric poate dăuna atât persoanei care a spus-o cât și celei căreia a fost adresată. Cearta, furia, nerăbdarea lansează o forță distrugătoare.

Numai iubirea poate eradica răul. Iartă-i pe cei care te-au supărat. Purifică-ți sufletul, lucru care se petrece doar prin durere și boală. Numai iertând, poți să te vindeci.

Problemele

Nu vorbi despre necazurile tale, pentru că vor rămâne mult timp cu tine. Atunci când nu vorbim despre ele, noi le depărtăm. Acesta este primul pas spre depășirea problemelor.

Dacă ești supărat sau trist încearcă să nu-ți exprimi aceste sentimente acasă. Ieși afară la o plimbare, nu-ți umple casa cu gunoi energetic.

Munca

Munca nu trebuie să te distrugă, ea trebuie să te dezvolte. Asta înseamnă că trebuie să găsești plăcerea în orice activitate. Atunci când munca e doar o obligație, ea poate dăuna sănătății. Cu cât mai multe pretenții ai referitor la activitatea ta cu atât e mai mare nivelul de agresivitate și e mai puternic programul de autodistrugere.

Răzbunarea

Atunci când vrei să te răzbuni, te pui pe aceeași poziție cu inamicul. Dacă îl vei ierta vei fi mai sus ca el, te vei elibera, pentru că iertarea oferă libertate. Alege metoda prin care vei ierta, doar metoda corectă îți poate vindeca rana.