Orice Bărbat Inteligent își dorește să fie cu o astfel de Femeie…

Există femei obișnuite. Care au o casă, un bărbat sau sunt în căutarea lui. Au un loc de muncă, dar nimic deosebit, „ca la toți”. Sunt ocupate mult timp cu copiii, dacă aceștia există.

Uneori merg la cinema, dar fără mult entuziasm. Uneori – vorbește cu prietenele la telefon sau într-o cafenea, dar fără prea multă bucurie.

Un bărbat dezvoltat, inteligent, activ, care și-a stabilit obiective mari și ambițioase, el nu va intra într-o relație cu o astfel de femeie sau va tinde să scape de ea. Această femeie nu-l umple de energie. Ea se plictisește de sine, ce poate oferi?

Și el nu poate fi judecat pentru asta. Fiecare om vrea să fie fericit și o face așa cum poate.

Femeia plină de resurse are un nucleu interior. Are un concept clar al Eu-lui său: ea înțelege clar cine este, cum este, ce vrea, ce-i place, ce nu-i place, ce tolerează, ce prețuiește, ce o ține pe pământ, cum vrea să o vadă alții, spre ce tinde și ce vrea să obțină.

Și toate acestea nu se limitează la nașterea și creșterea urmașilor. Bărbatul apreciază femeia care a născut și educă un copil, dar puțin probabil acest lucru îl va ține într-o relație. Îl ține altceva.

Feminitatea. Ceea ce neagă multe femei active. Devenind realizate-social, unele femei își pierd gingășia, abilitatea de a dărui căldură și afecțiune. Nu toate sunt capabile să-l accepte pe celălalt și să-i dăruiască iubire. Feminitatea dulce pentru bărbat – este armonia profundă care provine din înțelegerea de sine. În ea îți dorești să intri, să te scufunzi, să te calmezi.

În același timp, auto-realizarea și activitatea socială nu se anulează, chiar sunt binevenite. Un bărbat matur, autosuficient vrea să fie mândru de femeia sa. Vrea să o respecte. Blândă cu el și perseverentă în realizarea obiectivelor sale. Nu este neapărat nevoie să fii cea mai bună în ceva, este suficient să fii pasionată.

Este foarte important să ai o pasiune, o ocupație. Să fii o personalitate plină. Să-ți extinzi cunoștințele și abilitățile în mod constant. Să ai idee despre diferite aspecte ale vieții și să-i iubești toate manifestările. Să iubești lumea și oamenii. Să fii interesată de una și de alta și să iubești ceva foarte mult. Să iubești ceea ce reflectă și în ce se regăsește o femeie. Bărbatul vede femeia prin prisma a ceea ce face ea.

Stima sa de sine se bazează pe propriile realizări. Încrederea în sine ar trebui să fie absolută. Femeia trebuie să știe exact că merită iubire și respect. Conceptul Eu-lui său nu va permite respectului de sine să se reducă.

Femeia plină de resurse se iubește. Are grijă de corpul și sufletul său. Nu permite trecătorilor să intre acolo. Ea este centrul galaxiilor: în jurul ei se adună copiii, nepoții, prietenii copiilor și nepoților, vecinii și colegii. Ea este centrul de atracție a ideilor și oamenilor.

Bărbații simt potențialul și înțeleg că o astfel de femeie poate da un nou impuls, o nouă atitudine și trecerea la un alt nivel.

Oare fiecare bărbat poate face față unei astfel de femei? Nu. Resursele sunt oferite celor care sunt gata să le ia și știu ce să facă cu ele.

Trebuie să faci toate astea pentru bărbat? Nu. Ar trebui să le dezvolți pentru tine. Pentru că tu trăiești. Pentru tine ar trebui să fii gustos, interesant și divers. Tu trebuie să trăiești mult, înțelegi? Cu sau fără El, trebuie să trăiești mult. Și asta ar trebui să fie, cel puțin fascinant.

Autor: L. Akhremchik – psiholog