Înainte de a-i oferi unui bărbat inima, citește aceste 11 Sfaturi!

1. Nu accepta mai puțin decât meriți. Femeia ar trebui să primească din partea unui bărbat ceea ce merită. Ține cont de greșelile din trecut și nu permite ca acestea să-ți aducă din nou lacrimi.

2. Nu te oferi complet și cu atât mai mult, nu oferi ceea ce ai mai bun. Nu permite nimănui să-ți domine individualitatea. Fiecare dintre noi are defecte, dar ele trebuie respectate și apreciare, nu mai puțin decât frumusețea.

3. Nu te dărui fără luptă. Construiește ziduri în jurul tău. Bărbatul care va reuși să le doboare, acela te va aprecia.

4. Nu-ți deschide inima până în momentul în care sentimentele nu vor fi reciproce.

5. Nu-ți pierde nopțile și somnul pentru acei bărbați care își amintesc de tine numai noaptea. Aceasta nu este iubire, ci distracție.

6. Nu-ți consuma cea mai prețioasă resursă – timpul, pentru acei bărbați care nu sunt gata să-ți ofere această resursă în schimb.

7. Nu îndrăzni să cerșești atenția unui bărbat. Cel care va dori să fie cu tine, îți va dărui suficient timp fără niciun beneficiu, doar pentru a-ți urmări zâmbetul.

8. Nu-ți consuma energia internă pe relațiile fără viitor. Într-o relație este esențială stabilitatea.

9. Nu îndrăzni să te gândești că nu te vei mai îndrăgosti niciodată. Dragostea va veni în viața ta – și va fi imposibil să nu observi asta. Să obligi pe cineva să te iubească, nu are sens.

10. Scapă de toate îndoielile de sine. Știi cum să iubești, deci ai tot dreptul să fii iubită cu adevărat. Neapărat urmărește sinceritatea sentimentelor străine – nu ar trebui să fii înconjurată nici de cea mai mică minciună.

11. Nu te grăbi. Nu accepta relația care „parcă nu e rea”. Fericirea ta are dreptul să fie perfectă și impecabilă. Fiind de acord cu mai puțin – pierzi oportunitatea de a experimenta adevărata fericire.