E mai bine să fii singură, decât cu omul pe care nu-l simți sufletul tău pereche

Probabil cunoașteți oameni care încep o relație doar de dragul relației. Și astfel de oameni sunt destul de mulți. Dar există și cei care găsesc în sine forțe și răbdare să stea singuri o perioadă, în așteptarea persoanei potrivite.

De fapt, nu este nimic rău în a fi singur o vreme. Acesta este unul dintre cele mai bune lucruri pe care ți le poți dărui.

Acei oameni care încep o relație din cauza plictiselii sau fricii de singurătate, ar trebui să știe că își pierd timpul prețios.

Acest timp e mai bine să-l dedici acelor activități care te inspiră și acelor oameni care te fac fericit(ă). Ai putea folosi acest timp pentru a intra în contact cu lumea ta interioară sau pentru a învăța lucruri noi.

Pentru că iubirea autentică – este un adevărat dar al destinului, pe care trebuie să poți să-l aștepți.

Nu te vei apropia de un om pe care îl simți străin, chiar dacă veți trăi împreună mulți ani. De fapt, este foarte dificil să găsești pe cineva cu care să simți armonie spirituală și intelectuală.

Ar trebui să fii foarte grijulie cu emoțiile tale. Nu le pierde pentru oameni cu care nu ai un viitor. Nu-ți deschide inima celui care nu-ți poate aprecia frumusețea.

Noi înșine suntem vinovați că lăsăm oamenii toxici în viața noastră: narcisiștii, psihopatii emoționali, vampiri energetici – oricine. Ei ne fac să credem că am întâlnit acea persoană specială. Trăim cu un astfel de om o perioadă scurtă de timp momente fericite și prima fisură în relație, distruge această uniune.

Uneori, însăși ideea unei relații fericite, poate fi atât de atrăgătoare, încât îi vom oferi o șansă oricărui om, deși în interiorul nostru înțelegem că nu va ieși nimic bun din asta.

Te rog, nu mai fă asta. Mai bine folosește perioada de singurătate și gândește-te la viața ta, la cât de conștiente sunt deciziile tale. 

Singurătatea este un lucru uimitor. În această perioadă poți face atât de multe lucruri, care vor fi mult mai utile decât o relație cu cineva cu care nu simți o legătură spirituală.

Rămâi singur(ă) până când vei găsi omul pe care îl simți sufletul pereche.

Exact asta este acea dragoste pe care trebuie să o aștepți și pentru care merită să lupți.