Un lucru este sigur: când o femeie puternică îți spune “Adio”, ea nu se mai întoarce niciodată.

O femeie puternică îți va spune „Adio” în alt mod, pentru că ea nu este o simplă femeie. Ea nu va plânge, nu te va învinovăți pentru greșelile tale din trecut și nu te va forța să rămâi. Ea știe ce este despărțirea – datorită ei a devenit mai puternică.

Te va lăsa să pleci, ea știe că oamenii sunt temporari în viața noastră, iar în cele mai multe cazuri viața continuă. Îți va respecta decizia, deoarece înțelege că meriți să fii fericit, să cunoști această lume, dacă ai o astfel de oportunitate.

Femeia puternică știe că trebuie să supraviețuiască singură, să nu se bazeze pe alții. Ea își va aminti întotdeauna că atenția și atașamentul – sunt lucruri pe care nu le poți cere de la alții, că iubirea trebuie să fie simplă și ușoară.

Ea înțelege că oamenii potriviți vor rămâne în viața ei și e sigură că va întâlni alți oameni. Femeia puternică știe că după fiecare sfârșit, urmează un nou început și nu se teme să înceapă din nou. A obosit să fie părăsită, dar nu va regreta niciodată decizia de a te iubi.

Ea este neînfricată și știe că va fi destul de curajoasă să-și deschidă inima din nou, deși a fost rănită de multe ori. Întotdeauna speră în bine și are încredere că există oameni care nu o vor abandona, indiferent ce se întâmplă. Absența ta îi va aminti ce merită și în cele din urmă își va da seama că mereu va fi ea însăși, cu sau fără tine.

În loc să-ți spună “Adio”, să sufere din cauza ta, ea se va ridica și va face tot posibilul să meargă mai departe.

Absența ta va fi combustibilul ei pentru a-și atinge obiectivele și visurile. Ea nu doar că va supraviețui, ci se va realiza. În ciuda faptului că i-ai frânt inima, ea știe că va deveni mai puternică, pentru că va învăța din durerea și lecțiile relației voastre.

În loc să-ți spună „Adio” și să te roage să te întorci, femeia puternică va învăța să se ierte. Va învăța să se iubească mai mult, înțelegând că asta este cheia supraviețuirii. Ea va încerca să nu se învinuiască pentru decizia ta de a pleca. Va încerca să se convingă că a făcut totul să rămâi, dar tu oricum ai decis să pleci.

Un lucru este sigur: când o femeie puternică îți spune “Adio”, ea nu se mai întoarce niciodată.

Atunci când vei înțelege că ai luat decizia greșită, va fi prea târziu, pentru că ea va merge mai departe. O femeie puternică întotdeauna va merge înainte, ea nu trăiește niciodată cu trecutul. Acum tu ești doar o parte din trecutul ei. Ea îți poate oferi încă o șansă, dar încrederea în tine deja e distrusă. Te va ierta, dar nu va uita niciodată ce ai făcut.

Când o femeie puternică îți spune “Adio”, acesta e momentul în care îți dai seama că ea nu a pierdut nimic, iar tu ai pierdut totul.