Te rog, fii ultima mea IUBIRE. Mâna niciunui bărbat nu se potrivește atât de perfect mâinii mele.

Te rog, fii ultima mea iubire, pentru că nu mai vreau să mă trezesc alături de altcineva. Nimeni, în afară de tine nu va aprecia obiceiul meu de a mă trezi la șapte dimineața, pentru a privi știrile. Nimeni nu-mi va face cafeaua perfectă, așa cum o faci tu. Nimeni nu-mi va găti omleta perfectă.

Te rog, fii ultima mea iubire. Nu mai vreau să petrec zilele cu altcineva. Nimeni în afară de tine, nu va înțelege programul meu ocupat. Nu va aprecia dragostea mea pentru animale și nu va dori să asculte în detalii ce zi am avut.

Nu mai vreau să petrec nopțile albe cu altcineva. Nimeni nu va înțelege obiceiul meu de a dormi cu jucăria preferată de pluș. Și nu-mi va admira corpul, vergeturile și cicatricile, așa cum o faci. Nimeni nu-și va face griji dacă am insomnie și stau trează până la 5 dimineața.

Nu vreau să mă mai întâlnesc alți bărbați. Ei nu vor susține obsesia mea pentru gogoși și cafeaua bună. Nimeni altcineva nu va înțelege cât de important este uneori să dansezi în public, pentru a face față stresului.

Nimeni nu te va iubi așa cum te iubesc eu. Nimeni nu te va face să mănânci dulciurile  tale preferate, iar apoi să arzi caloriile, cedând pasiunii. Nimeni nu-ți va accepta trecutul așa cum o fac eu. Nu-ți va susține hobby-urile așa cum o fac eu. Ceilalți te-ar privi, păstrându-și bătaia obișnuită a inimii, însă pulsul meu se accelerează doar când te privesc.

Mâna nimănui nu se potrivește atât de perfect mâinii mele. Nimeni nu-mi va dărui un sentiment atât de dulce – că sunt dorită. Nimeni nu mă privește așa ca tine. Te rog, fii ultima mea iubire, altfel nu voi suporta.