Tunsorile perfecte care îi vor permite oricărei femei să arate mai tânără și mai îngrijită! (11 Foto)

Toate femeile lumii își doresc să arate tinere și îngrijite, este o necesitate firească. Dincolo de toate efectele inevitabile ale trecerii timpului, stilul în care alegi să-ți porți părul te poate face să pari cu ani buni mai în vârstă.

Iată câteva variante de tunsori și coafuri potrivite pentru toate tipurile de păr, care îți vor permite să arăți mai tânără.

Tunsoarea

Cea mai bună soluție pentru a părea cu câțiva ani mai tânără este ceea de a alege o tunsoare structurată, cu șuvițe care îți încadrează chipul și care ajung până la nivelul bărbiei și al gâtului. Lungimea medie a părului a devenit una foarte populară pe podiumuri în anul 2018.

Părul scurt este adesea asociat cu tinerețea și stilul de viață activ. Deci pe măsură ce înaintezi în vârstă, părul tău ar trebui să devină tot mai scurt. Dar ai grijă, părul foarte scurt evidențiază forma ovală a feței, iar odată cu înaintarea în vârstă aceasta este mai puțin definită.

Culoarea

Părul într-o nuanță mai deschisă are un efect de întinerire asupra look-ului tău. Dar asta nu înseamnă că orice culoare deschisă te-ar avantaja. Un hairstilist calificat te va ajuta să te decizi în acest sens, alegând nuanța părului în funcție de tonul pielii și culoarea ochilor.

Dacă nu îți dorești o schimbare radicală, câteva șuvițe într-o nuanță mai deschisă te vor ajuta să obții același efect de întinerire.

Volumul

Părul lipsit de volum te poate face să pari mai în vârstă, de aceea este de preferat să optezi pentru o coafură și o tunsoare care îți oferă volum. Și iarăși în acest caz proporția corectă este varianta câștigătoare.

Tunsorile în scări și buclele lejere îți oferă exact volumul de care părul tău are nevoie pentru a-ți pune trăsăturile în valoare și a te face să pari mai tânără.

Bretonul

Un breton realizat impecabil are capacitatea de a tăia câțiva ani buni de pe chipul tău. Acesta îți permite să maschezi ridurile care apar de obicei pe frunte și să pui ochii în valoare. Bretonul bine proporționat de lungime medie îți va aduce toate aceste avantaje.

Cărarea

O cărare pe mijloc, perfect definită îi oferă feței tale un aspect rigid și te face să pari mai bătrână. În schimb, cărarea pe o parte îți va scoate ochii în evidență. Iar dacă vrei mai mult volum, alternează partea pe care îți faci cărarea.

Coafura de zi

Coafurile pe care le porți de obicei au capacitatea de a te întineri sau de a adăuga ani în plus pe chipul tău. Stilurile rigide, precum părul perfect întins sau strâns puternic în coc sau coadă te dezavantajează. Pe când stilurile lejere, cu un aspect ușor neglijent inspiră tinerețe și relaxare.

De exemplu, atunci când îți prinzi părul într-o coadă la spate, lasă câteva șuvițe libere care să-ți încadreze fața. Iar când îți lași părul liber, realizează câteva bucle lejere, care îi vor oferi volum.