Imagini adorabile: Povestea unei prietenii frumoase dintre o bufniță și un ciobănesc german!

În natură există atâtea lucruri unice și interesante! De exemplu, ai știut că un câine și o bufniță pot deveni cei mai buni prieteni?

Să te convingi de acest lucru te ajută Tanja Brandt, fotograf profesionist din Germania specializată în surprinderea celor mai frumoase imagini cu animale.

După ce imaginile cu drăgălașa bufniță i-au cucerit inima, atât ei cât și a lumii întregi, autoarea fotografiilor a decis să ofere detalii despre povestea care a dat naștere acestori imagini spectaculoase.

Un câine – lup și o bufniță mică se simt foarte bine unul în compania celuilalt. Se îngrijesc și se sprijină reciproc și au răbdare pentru a fi fotografiați împreună.

,,Poldi, micuța bufniță, are un an și jumătate. O am de când avea doar 5 luni. Ea și Ingo – ciobănescul meu se simt foarte confortabil împreună, mai ales în timpul ședințelor foto.”

,,Cred că animalelor mele le place să fie fotografiate. Îmi petrec tot impul cu ele, ne plimbăm, ne jucăm, ne aventurăm și facem poze. Îmi cunosc foarte bine animalele și știu întotdeauna care este starea lor de spirit.”

,,Spre deosebire de familia mea, am iubit necuvântătoarele încă de când eram mic copil. Găseam diferite animăluțe, le luam acasă și le ascundeam de ai mei.”

,,Iubesc frumusețea, puterea, loialitatea și curajul animalelor. Avem foarte multe de învățat de la ele” – povestește talentata fotografă Tanja Brandt.

Fotografiile realizate sunt de departe unice și expresive, motiv pentru care site-ul fotografei abundă în colaje și fotografii ce scot în evidență frumusețea prieteniei între diverse animăluțe.