Cum femeia transformă bărbatul: relația de cuplu în tradiția taoistă

Fiecare femeie are o putere specială care influențează bărbatul, îl face mai puternic. Tradiția taoistă ne-a dăruit o idee frumoasă: feminitatea – este ca vântul, ea nu poate fi văzută sau prinsă, în schimb putem evalua cu ușurință impactul ei asupra lumii înconjurătoare. De ce suntem capabile noi femeile, într-o relație?

Puterea transformării

Feminitatea este o forță invizibilă, dar puternică, care poate transforma totul în jurul său. Probabil ați auzit gluma: ”Bărbatul care se căsătorește, visează ca soția lui să nu se schimbe niciodată. Femeia, însă se căsătorește cu speranța ca alesul ei să se schimbe.” Este o formulă exagerată, dar există un adevăr în ea.

Noi, femeile doar cu prezența, cu câmpul nostru energetic și forțele vitale influențăm bărbații și îi transformăm. Dacă sarcina este setată corect (vântul suflă în direcția bună), atunci bărbatul, în astfel de condiții, devine mai puternic și mai de succes.

Nimic nu se schimbă

Atât femeile, cât și bărbații tind să facă aceleași greșeli. De exemplu, încep relații care se dezvoltă după același scenariu și se termină cu eșec. În acest caz alegoria cu vântul sună astfel: dacă bărbatul este ca un panou la frontieră, atunci vântul feminității este neputincios. O astfel de construcție rezistentă nu va fi zdruncinată de niciun uragan.

Dacă a treia sau a patra oară, relația se dezvoltă după același model negativ, există motive să ne gândim de ce se întâmplă asta. Poate că noi înșine facem ceva rău și următoarea alegere ar trebui corectată, de exemplu, cu participarea unui psiholog.

Dacă ați găsit persoana “specială” cu care există un contact viu, atunci totul este posibil!

Calea spre schimbări

Cum femeia, cu ceva subtil și intangibil influențează bărbatul? Legile sunt foarte simple: admirând cele mai puternice și cele mai frumoase trăsături ale caracterului său, îi hrănim cu energie, îl sprijinim și îl ajutăm să se dezvolte.

Calea greșită

Deseori, noi vedem în bărbat nu calitățile lui, ci defectele. Considerându-l leneș, ne concentrăm asupra acestui lucru, găsim dovezi ale corectitudinii noastre și, prin urmare, alimentăm exact această calitate. Fluxul de energie curge spre locul în care este îndreptată atenția. Abilitatea de a susține bărbatul – este în abilitatea de a-i ignora defectele, nu de a privi în direcția lor. Da, uneori este dificil, dar alegerea este întotdeauna a noastră.

Admirația

Trebuie să recunoaștem că în oameni există multă frumusețe. Concentrându-ne pe trăsăturile nobile și frumoase ale bărbatului, astfel îl alimentăm. Cum să faci acest lucru când îi vezi doar defectele? La început, în procesul de învățare, singura modalitate de a menține stabil privirea iubitoare – este admirația (poate exagerată) referitor la lucrurile bune care se întâmplă.

Schimbul reciproc

Când vorbim despre “alimentarea” unui bărbat cu energie, multe femei imediat au o întrebare: ce voi primi în schimb?

Relațiile complete – nu sunt o afacere reciproc avantajoasă, ci o simbioză în care are loc schimbul de energie. Pe măsură ce bărbatul devine mai puternic, femeia înflorește! Pentru că el, de asemenea, o alimentează cu puterea lui și din fericirea a doi oameni se naște a treia – familia.

Exact această dezvoltare reciprocă, care se întâmplă prin căutarea frumuseții, plăcerii și fericirii – este scopul unirii oamenilor în cupluri.