Respectă aceste 5 Obiceiuri de exprimare și vei atrage prosperitatea în viața ta.

Ceea ce rostim – spune despre noi mai multe decât aspectul, diplomele de studii și paginile pe rețelele sociale. Modul de exprimare – este aroma noastră specială. Dacă te exprimi urât și minți, apariția ta în cameră va crea o impresie neplăcută. Iar dacă știi să fii discret și politicos, dacă îți poți arăta autenticitatea în ceea ce spui – instinctiv , vei fi respectat chiar și cei care nu te cunosc.

Niciodată nu vorbi rău despre tine. Ceea ce spui, îți afectează viața și lumea care te înconjoară. Dacă spui permanent că ești neîndemânatic sau prost – această imagine devine proiecția ta. Cei din jur vor crede ceea ce spui și asta devine realitatea ta. Adevărul este că tu ești nelimitat și posibilitățile tale sunt nelimitate.

Nu vorbi niciodată rău despre ceilalți. Nu există nimic mai distructiv decât obiceiul de a bârfi pe cineva – acesta este cel mai mic nivel la care se poate manifesta comunicarea. Și dacă cineva nu are dreptate? Dacă cineva într-adevăr a făcut un lucru rău și te-a rănit? Chiar și în acest caz nu-ți permite să judeci. Ține minte – tot ce spui despre cineva – spui, în primul rând despre tine. Și judecând, accepți karma acelui om.

Fii amabil. Amabilitatea este o armă care învinge cel mai puternic provocator. Fii amabil cu cel care este agresiv cu tine – și ambii veți simți că superioritatea ta în acest conflict este evidentă.

Fii recunoscător. Nu uita niciodată să spui “Mulțumesc”. Cu cât spui mai des acest cuvânt, cu atât în viața ta vor fi mai multe persoane și situații, cărora vei dori să le spui asta.

Spune adevărul. Ce legătură are adevărul cu prosperitatea? Cel mai direct. Prosperitatea – nu este atât bogăția, cât sentimentul de satisfacție și prosperitate. Ele apar atunci când omul se află în locul său și face ceea ce e predestinat. Dacă vei învăța să-ți arăți adevăratele atitudini, intenții și sentimente – viața va deveni cu adevărat a ta.