Iată de ce TĂCEREA femeii este mai periculoasă decât CUVINTELE

Femeile vorbesc în limba emoțiilor. Acesta este modul în care se pot deschide și pot fi ele însele, alături de partenerii lor. Femeile preferă să nu-și ascundă sentimentele.

Atunci când femeia provoacă un conflict, nu înseamnă că relația voastră s-a deteriorat. Apreciază faptul că jumătatea ta se deschide în fața ta. Ea merită tot respectul pentru hotărârea ei de a repara totul.

Furia și frica – de asemenea, sunt emoții. Foarte puternice. Uneori ele vorbesc mai mult decât dragostea. Crezi sau nu, dar nu trebuie să-ți faci griji atunci când începe o “luptă”. Pentru că totul este în numele iubirii.

Conflictele sunt o parte normală a relațiilor. Dezacordurile – sunt o parte a vieții noastre.

Când vine vorba despre relații, conflictele în limite rezonabile – ne ajută să ne deschidem unul altuia. Ne ajută să ne cunoaștem mai profund, să avem grijă, să acceptăm sau să schimbăm ceea ce nu ne place. Ne ajuta să creștem.

De aceea, gândește-te ce se întâmplă cu adevărat în relația voastră, dacă ea:

– brusc tace.

– încetează să mai încerce.

– nu se mai ceartă cu tine.

– nu mai vorbește cu tine.

– nu mai are lacrimi.

Fă-ți griji când tăcerea ei devine mai puternică decât cuvintele. Pentru că atunci când femeia tace, ea încetează să mai lupte pentru tine. A decis să se oprească. Nu mai meriți emoțiile ei.

Când femeia tace, este evident că flacăra care ardea în inima ei – s-a stins. Inima ei iubitoare s-a transformat într-un cristal de gheață.

Când femeia iubește, ea este gata să lupte până la capăt. Depune suflet și energie pentru a corecta situația.

Iar atunci când tace, să știi că nu există cale de întoarcere. 

Tăcerea femeii înseamnă că ea s-a oprit. E gata să te lase să pleci. Nu mai ești demn de eforturile ei.

Ține cont că emoția și onestitatea, înseamnă mult pentru o femeie. De aceea, nu-ți fie teamă de izbucnirile ei emoționale. Nu-ți fie teamă de conflicte.

Fie-ți teamă de tăcerea ei. De acel moment în care vei încerca să o”prinzi”, iar ea nu va reacționa. Pentru că atunci când femeia se oprește, ea nu se mai teme să plece.