Înconjoară-te de oamenii cu care îți dorești să ”zbori”…

Înconjoară-te doar de acei oameni cu care îți poți lipi picioarele de piept și vorbi despre cum funcționează universul, despre ce creații uimitoare sunt oamenii și din ce cauză cerul este albastru, iar soarele ne încălzește. Înconjoară-te de oamenii care, la fel ca și tine, pot trăi. Pot simți pulsul Pământului. 

Înconjoară-te de cei cu care te îmbogățești, fiind falit. De cei cu care sufletul tinde spre tot ce e real și viu. Înconjoară-te de cei cu care totul e simplu. De la care nu aștepți nimic și știi că nici ei nu așteaptă nimic.

Înconjoară-te de cei care, pur și simplu TRĂIESC, cu care nu trebuie să inventezi imagini și roluri. Cu care devii viu! Cu care, chiar dacă se întâmplă o ceartă și ei vor descoperi în tine ceva sincer, important, al tău.

Înconjoară-te de cei cu care vei bea vin și niciodată nu te vei preface. Care te vor ajuta să-ți faci ordine în suflet, în minte, și pe masă. De cei care nu au nicio vină. Dar și tu fii VIU, din cap până în picioare.

Înconjoară-te de cei care sunt fericiți, care sunt pe aceeași frecvență. Pleacă de acolo, de unde toată lumea se înșeală. Și fugi de discuțiile și sistemele general acceptate.

Extinde-ți orizontul și ai curajul spiritual să nu fii acolo, unde nu-ți dorești.

Viața se va sfârși. Foarte repede. Dar undeva neapărat ești așteptat. Apreciază aceste 5 minute împreună cu cei care descoperă începutul în tine. Chiar dacă ei sunt foarte puțini, e mai bine decât zgomotul continuu, gol și asurzitor.

Ferește-te de oamenii care-ți ating doar mintea, iar în interior te lasă rece. Și pleacă puțin flămând. Înconjoară-te de cei cu care înflorește ceva în tine.

Cu care îți dorești să zbori…