Dacă te întrebi cum o să-ți fie dor de ea, iată răspunsul!

Ea te privește în ochi și zâmbește, chiar dacă tu ești motivul lacrimilor ei. Asta e puterea ei…

Și dacă te întrebi cum o să-ți fie dor de ea, iată cum:

La început, se va îndepărta treptat de tine. La început, nici nu vei observa. Cum poți observa ființa pe care nu ai apreciat-o niciodată? Vei învăța să o apreciezi în absența ei. Iar acesta este cel mai dificil mod de a pierde pe cineva. În acele momente, vei realiza că ai fi putut avea ceva incredibil.

Ea întotdeauna a fost ta. Era prea accesibilă. Dar nu credea că dragostea trebuie să fie atât de dificilă, pe cât ai făcut-o.

În timp, chiar și cele mai puternice fete obosesc să aștepte. Se epuizează emoțional. Acea putere pe care au avut-o, brusc le face să plece.

Crede-mă, ea nu voia să plece. Dacă ar fi putut alege, dacă ar fi știut că așteptările ei vor duce la ceea ce voia – ar fi rămas. Dar incertitudinea a făcut-o să se îndoiască de tine.

Dintr-o dată, cea care era încrezătoare în sine, acum e plină de îndoieli. Te susține din contul său, pentru că ai făcut-o să creadă că nu e destul de bună.

De aceea a plecat, chiar dacă nu voia.

Și va privi înapoi. Va căuta un motiv să se întoarcă. Dar cel mai dureros lucru este că nici măcar nu observi imediat că a dispărut. Pentru că atunci când era lângă tine, nu-ți păsa de ea. Nu ești cel de care are nevoie. Și trebuie să plece.

În momentul în care îți dai seama că ai pierdut-o, înțelegi că totul îți amintește de ea.

Vei înțelege că tot ce te enerva la ea, era de fapt o manifestare a sentimentelor sale. Îți vei da seama cât de mult te-a iubit. Și vei dori să-i scrii. Să-i spui că în sfârșit ai înțeles totul. Ea tot îți duce dorul, doar că nu arată asta. Pentru că, deși ești tot ce își dorea, nu ești omul de care are nevoie.

Va veni ziua când drumurile voastre se vor intersecta și ea va ține de mână alt bărbat. Iar asta te va răni. Să vezi cum iubește pe altul, așa cum te iubea pe tine. Chiar dacă i-a fost greu, la început, îi compara pe toți cu tine.

Privirile voastre se vor întâlni și în această tăcere vei vedea că ea n-a încetat niciodată să te iubească. Dar niciunul dintre voi nu va face nicio mișcare. Este doar o privire fără cuvinte și dacă tăcerea ar putea vorbi, ar spune că relația voastră nu trebuia să se termine astfel.