Fie ca viața ta să fie plină de dragoste! 15 Reguli ale Universului

Iată câteva reguli importante, care se bazează pe legile fundamentale ale Universului:

Prima regulă. Omul nu a fost creat pentru suferință. El trebuie să se bucure de viață, să iubească și să creeze. Plânge-te mai puțin de viață și nu uita niciodată un lucru: există oameni, care o duc mult mai rău decât tine.

A doua regulă. Fiecare om se naște pe acest Pământ cu un scop anume, el trebuie să își manifeste divinitatea și să îmbunătățească lumea în care trăiește. Universul îl înzestrează cu talent, putere, abilități. Aceste daruri trebuie să fie utilizate cu scopul de a perfecționa lumea, cu scopul de a ajuta pe cei nevoiași.

A treia regulă. Străduie-te ca viața ta să fie plină de dragoste, oferă multă căldură celor apropiați, astfel vei atrage bunăstarea în viața ta. Scapă de agresivitate, mândrie, orgoliu, căci acestea îți vor aduce doar nenorociri și eșecuri.

A patra regulă. În viață nimic nu este întâmplător. Gândurile, cuvintele, faptele tale formează realitatea în care trăiești, dar și viitorul tău. Viața ta depinde doar de tine.

A cincea regulă. Aceasta reiese din regula precedentă: Gândurile noastre formează evenimente. Învață să gândești pozitiv și astfel realitatea în care trăiești va fi una bucurătoare.

A șasea regulă. Indiferent de tot ce se întâmplă în jur rămâi întotdeauna calm, păstrează-ți buna dispoziție și crede în propriile puteri. Și după credință ți se va da!

A șaptea regulă. Ascultă-ți glasul interior! Pur și simplu rostește întrebarea, la care ai nevoie să obții un răspuns și ascultă-ți subconștientul.

A opta regulă. Fiecărui om îi stă în puteri să se salveze pe sine însuși. Găsește forțele necesare în interiorul tău, apoi lasă-te condus de ele.

A noua regulă. Universul îți oferă întotdeauna ceea, de ce ai nevoie anume în acel moment. Așadar, ai grijă la ce visezi și ce îți dorești, pentru că la un moment dat asta se poate realiza.

A zecea regulă. Una din legile fundamentale ale Universului este ,,Legea Asemănării”: dacă tu nu te iubești pe tine însuți, atunci nici cei din jur nu te vor iubi. Cum îi tratezi pe cei din jur, așa vei fi tratat și tu.

A unsprezecea regulă. Oamenii au necazuri nu din cauza altor oameni, ci din cauza lor înșiși. Informația cu caracter distrugător ne otrăvește viața și nu ne permite să fim fericiți.

A douăsprezecea regulă. Absolut totul se află în interiorul omului – și puterea, și faima, și respectul, și banii. Sarcina omului este de a elibera toate aceste bunuri în lumea ce îl înconjoară. Acest lucru este posibil prin încrederea deplină în forțele proprii.

A treisprezecea regulă. Nu diviza oamenii care te înconjoară în răi și buni. Suntem așa cum suntem și dacă colegul tău îți pare a fi un om rău, pentru altcineva el poate fi cel mai bun și înțelegător. ,,Nu judeca și nu vei fi judecat”.

A paisprezecea regulă. ,,Cunoaște-te pe tine” – această regulă poate fi aplicată cu ușurință, dar fără autocritică dură și pedantism! Cunoașterea de sine este un proces de descoperire a capacităților și a talentelor proprii și aplicarea lor practică în viața de zi cu zi.

A cincisprezecea regulă. Nu trebuie să te gândești la termeni ca ,,vină” sau ,,pedeapsă”. Cea mai importantă întrebare nu e ,,Din ce cauză?” ci ,,Pentru ce?” Fiecare are dreptul la greșeli și, desigur, la corectare. Lecția care îți este dată trebuie să fie învățată. Toate greutățile pe care le întâlnești îți sunt date după puteri. Cea mai bună metodă de a-ți corecta greșelile este de a manifesta dragoste față de sine și de oamenii, care te înconjoară.