Iată de ce Bărbatul dispare din viața ta, apoi se întoarce de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic.

Îi place să comunice cu tine – dar nu în fiecare zi.

Îi place să flirteze cu tine – dar nu doar cu tine.

Vrea să vă plimbați împreună – dar numai în conformitate cu programul său.

Un astfel de bărbat vrea putere. Vrea controlul. Vrea să dicteze el condițiile.

Te părăsește, dispare fără urmă, făcându-te să te simți invizibilă, de parcă nu meriți niciun pic de atenție. Apoi se întoarce, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic.

De ce? Pentru că i se permite. Pentru că îl vei primi cu brațele deschise. Vei fi bucuroasă să-l auzi din nou și nici măcar nu vei avea nevoie de explicațiile lui.

Imediat ce ți-a scris, tonul tău s-a schimbat. L-ai iertat fără ezitare. Ți-a fost dor de el atât de mult, încât ți-ai micșorat standardele, pentru a-i face loc în lumea ta.

Și astfel îi oferi ocazia să te părăsească din nou. Îi arăți că nu există consecințe pentru faptul că te tratează ca pe o opțiune de rezervă.

Scuzele lui nu sunt adevărate. Dar el nu le consideră o minciună. Din punct de vedere tehnic – era ocupat, îi pare rău că te-a făcut să aștepți și nu a făcut nimic rău.

Dar, în realitate, trebuia să găsească timp sa-ți scrie, dacă ești atât de importantă pentru el. Trebuia să te informeze despre locul unde se află și unde a dispărut, dacă ar fi fost politicos. Trebuia să vrea să discute cu tine.

Dacă ai fi fost la fel de importantă pentru el, nu ți-ar fi ignorat cele două mesaje. Trei. Patru. Dacă ar avea sentimente puternice pentru tine, nu ar risca să piardă complet contactul cu tine.

Cel, pentru care ești importantă – va depune toate eforturile să te vadă. Te va suna să-ți audă vocea. Va număra minutele să te audă din nou. Va fi fericit să-ți scrie, exact așa cum și tu ești fericită să faci asta.

Dacă bărbatul continuă să dispară, apoi se întoarce și dispare din nou, probabil mai are pe cineva. Cineva îți ia locul, îl încălzește până când devii din nou interesul lui principal.

Și chiar dacă erai pentru el unica femeie, chiar dacă nu voia pe nimeni decât pe tine, îl meriți pe cel care rămâne. Nu pe cel care fuge când vrea. Nu pe cel care se teme de probleme.

Nu-l mai aștepta pe cel care dispare fără urmă. Acest bărbat chiar dacă se întoarce, este doar o chestiune de timp până când va dispărea din nou.