Vecinii o considerau o nebună cu 11 copii: Femeia, în casa căreia trăiește fericirea!

Tatianei Vafina îi este predestinat să fie faimoasă. Mai întâi, toți vecinii au aflat că femeia împreună cu fostul ei soț cresc opt copii. Apoi familia lor a devenit faimoasă deja în întreaga țară, când după cea de-a noua sarcină soții au devenit părinți de tripleți.

Uimitor, însă super – mama nu arăta deloc chinuită și obosită. Din contra, greu de crezut că acestei femei tinere și frumoase nu i-a fost frică să își asume atâta responsabilitate și grijă. Autoritățile locale și mass-media invitau cu plăcere familia numeroasă la toate sărbătorile și evenimentele importante din localitate. Iar vecinii, discutând cum se cuvine nașterea tripleților, s-au liniștit. Părea, că Tatiana nu mai are cu ce îi uimi.

Doar imaginați-vă, cât de șocați au fost toți, când au aflat că mama celor 11 copii a hotărât să divorțeze. Câte bârfe au mai fost! ,,Ce-o fi în capul ei? Ce va face de una singură cu atâția copii?!” – o criticau vecinii.

Însă Tatiana a luat o decizie fermă. Mai târziu, femeia a povestit jurnaliștilor, că soțul a început să facă abuz de alcool și chiar să își bată copiii și pe ea. Probabil considera, că femeia disperată îi va ierta totul.

Însă, ea nu l-a iertat. Cu siguranță, mama a 11 copii avea motive serioase să ia o asemenea decizie.

Tatiana este bucătar de profesie, de aceea nu a rămas fără serviciu. Toți erau siguri, că mama disperată își va crește copiii de una singură. Însă, destinul îi pregătise femeii încă o surpriză.

Un an mai târziu după divorț, Tatiana s-a angajat la o uzină de producere a alimentelor pentru deservirea companiilor aeriene și aici l-a cunoscut pe tânărul coleg – Eugen. Deși, diferența de vârstă era una de 15 ani, bărbatul avea intenții serioase față de Tatiana. Nimeni nici nu își putea imagina, că între ei va porni un roman de serivciu.

Tatiana accepta întâlnirile și plimbările frumoase, însă nu își imagina că totul se va transforma într-o relație serioasă. Atunci când femeia a decis să-i povestească lui Eugen, că acasă o așteaptă 11 copii, tânărul a fost șocat. Cu toate astea, a invitat-o din nou la întâlnire.