Nu-ți pierde timpul pentru a “crea” Fericirea și Evoluția cuiva. Caută-ți oameni asemănători.

Să nu crezi că cineva “poate fi schimbat”. Porcul își găsește băltoaca, iar în noroi vei ajunge și tu. Și nu vei avea timp să ieși de acolo.

În niciun caz nu “înălța” și nu “conduce” – pentru că nu-i poți învăța, poți doar să înveți. Dacă în om nu există o acumulare necesară – nu se va “deschide” nimic și nu va “înțelege” nimic. Vei rămâne și ”vinovat” pentru că nu i-au oferit ”nimic”. Sau va turna pe tine murdăria și întunericul pe care le are în interior. Ai nevoie de ele?

În vremurile corecte, părinții înțelepți căutau și alegeau pentru copilul lor partenerul de viață și cercul social. Mai târziu, această misiune părintească a fost distorsionată până la opusul formei și sarcinii originale.

”Decât împreună cu oricine, mai bine…” – spune o frază înțeleaptă.

Ai nevoie acum, în aceste vremuri, să te “legi” cu cei care rătăcesc spre polul opus? De ce? Ai nevoie să te indispui dacă ”întunericul nedezvoltat” oricum nu înțelege nimic?

Ești inteligent? – nu te lega cu cei care nu pot vorbi corect, care nu citesc, nu doresc să învețe. Ești un adevarat ezoteric și tranziția ți-a pătruns în fiecare celulă și îți conduce sufletul? – lucrează asupra noii tale lumi, împreună cu oamenii asemănători.

Nu pierde timpul și nu te consuma pentru a “crea” fericirea și evoluția cuiva. Rezultatul va fi doar unul – creșterea karmei negative. Chiar ai nevoie de asta?

Nu ”provoca” și nu ”suferi” apoi de pe urma ”chemărilor” tale. Nu încălca legea ”Semeni către semeni”. Fii răbdător, continuă-ți calea și, într-un timp foarte scurt, vei ajunge la “intersecția celor șapte drumuri”, unde vei întâlni oameni ca și tine. Fără cel mai mic efort artificial.

Bucură-te de cei raționali și nu te întrista pentru cei iraționali. Construiește cu cei luminoși și nu săpa în haldele conștiinței, care se hrănește cu “gunoi”. Bucură-te, împreună cu cei rafinați, dezvoltați, vrednici, luminați. Lumea se împarte – menține cursul doar pe partea ta! Nu te distrage la cei care te trag înapoi.

Pur și simplu pleacă de la cei ”întunecați”. Nu-i bucura cu atenția ta. Nu-ți fie teamă să renunți la întâlniri și comunicări. Lasă-i fără cunoștințele și lumina ta, fără răbdarea ta nemărginită. Lasă-i în compania celor cu care se asemănă – aceștia îi vor învăța.

Așteaptă-i pe ”ai tăi” și alungă-i pe cei care merg în direcția opusă. Pentru ca întâmplător să nu treci în fluxul lor, depășind linia care desparte LUMINA și ÎNTUNERICUL…

Autor – A. Ibraghimov