10 povestiri scurte în care se vor regăsi multe femei. Poți învăța ceva din fiecare

Psihoterapeutul Aglaia Dateshidze a scris deja mai multe povestiri scurte despre modul în care trăiesc fetele obișnuite. Acestea nu sunt lipsite de umor și ironie și, cel mai important, în ele există și o lecție, pe care ar bine să o însușească fiecare.

1. Trăia odată o fată. S-a născut urâtă. A plâns, a plâns și a decis să se îngrijească de parcă ar fi frumoasă: se spăla, se pieptăna, își cumpăra cadouri, se îmbrăca în mod corespunzător. A trăit astfel și într-o zi s-a căsătorit. Soțul i-a scos hainele, dar ea s-a dovedit a fi frumoasă și în interior. Nimeni nu a fost surprins, cu excepția acestei fete.

2. Trăia odată o fată. Credea că ea conduce lumea. Dar s-a dovedit că doar încearcă să controleze ceea ce nu depinde de ea.

3. Trăia odată o fată. Și nimeni nu voia să se joace cu ea. Fata s-a întristat, până când și-a dat seama că ea este cea care nu se joacă. Și atunci a început s-o facă.

4. Trăia odată un bărbat care cunoștea foarte bine femeile. Dar într-o zi a întâlnit o femeie pe care nu o înțelegea deloc. Era atât de neînțeles, încât s-a căsătorit cu ea pentru a o înțelege mai ușor.

5. Trăia odată o fată. Ea în orice voia să găsească trucuri murdare… și le găsea.

6. Trăia odată o fată. Întotdeauna pregătită, întotdeauna corectă, prima în toate, își respecta cuvântul, era întotdeauna un exemplu. De fapt, era dificil cu ea, foarte dificil…

7. Trăia odată o fată. Întotdeauna alerga, se agita. Așa și nu a reușit nimic.

8.Trăia odată o fată. Fugea tot timpul de depresie. La muncă, de la muncă, la sport, la studii. Dar odată, alergând, s-a împiedicat și a căzut în depresie pentru mult timp. Stătea acolo, stătea – și a ieșit din depresie o artistă. De atunci, această fată nu mai aleargă nicăieri, ci stă liniștită și pictează picturi în ulei.

9. Trăia odată o fată. Îi plăcea să se trădeze pentru binele altora. Și pentru ca aceste fapte să fie justificate, ea a decis să se trădeze pentru binele celor dragi și pentru banii pe care îi cheltuia tot pentru cei dragi. Apoi s-a supărat că rudele n-au vrut să facă același lucru pentru ea. Trădătorii!

10. Trăia odată o fată. Ea lucra mult și dormea puțin. Atunci a decis să-și cumpere o haină caldă și o mașină scumpă. Se întâmpla să iasă din casă la 5 dimineața, înfășurându-se în haina caldă, așezându-se în mașina elegantă încălzită, încercând mintal să-și zâmbească și chiar părea să-i reușească, dar totuși își dorea să doarmă.