Tu nu ești Trecutul tău! Eliberează-te din capcana amintirilor dureroase și fii deschis pentru Viitor!

Să știi: în fiecare clipă Universul se creează din nou… Să nu îți fie frică de gândul, că în fiecare clipă începi totul de la început, căci în acest gând există o libertate imensă.

Să știi, că Universul nu a fost creat cu miliarde de ani în urmă… El se creează acum. Să conștientizezi asta – înseamnă să conștientizezi, că trăiești în infinit. Nu ești limitat, de ceea ce a fost până la tine. În fiecare secundă, tu recreezi Universul din nou.

Fă-o întotdeauna într-un mod nou, fă-o cu entuziasm… În fiecare moment poți începe să îți realizezi visul. Fiecare secundă are potențialul de a schimba totul.

Conștientizează, că nu trecutul definește persoana, care ești acum, – asta o definești tu singur…

În această capcană se prind toți: crezând în puterea trecutului, oamenii se atașează de el și trăiesc durerea simțită iar și iar. Atât timp cât durerea din trecut creează frica față de viitor, ești prins într-un cerc al durerii.

Pentru a distruge acest cerc, trebuie să lipsești durerea de puterea ei asupra ta… Pentru asta trebuie să îți permiți să simți durerea la maxim. Lasă această suferință să te facă mai puternic și mai rezistent pe viitor.

Înțelege: dacă ai decis să târâi după tine durerea trecutului, înseamnă că tu presupui că ai nevoie de ea. Însă, adevărul este că tu nu ai nevoie de această durere. Nu ai nevoie de asemenea povară.

Nu permite amintirilor dureroase să te rețină în trecut. Întoarce-ți puterea, pe care ai oferit-o trecutului de bună voie.

Înțelege, că îndoiala de sine impune o amprentă vizibilă asupra realității tale. Ridică-te și demonstrează că aceste îndoieli sunt neîntemeiate. Tu – Nu Ești Trecutul Tău.

Dacă cu gândurile tale te afli mereu în trecut, deschide-te, trăiește-l din plin, apoi eliberează-te de el. Trecutul tău este doar o idee, pe care o poți folosi pentru a obține putere, sau pentru a te lipsi de ea. Capătă putere, întâlnindu-te față în față cu trecutul tău.

,,Tu ești Dumnezeu” – Story Waters