Italia este cea mai frumoasă țară din lume. Iată care sunt celelalte 9 din TOP

Specialiștii din domeniul turismului au ales în sfârșit cea mai frumoasă țară din lume și nu doar. Iată topul celor mai plăcute ochiului locuri de pe planetă.

10. Olanda

Olanda a intrat în acest an în Top 10, aceasta mai ocupă locul 6 în clasamentul țărilor cu cea mai bună educație pentru copii și este unul dintre cele bune state pentru femei.

9. Franța

Franța este cea mai vizitată țară din lume. A devenit atât de populară datorită culturii, istoriei și gastronomiei!

8. Statele Unite ale Americii

Țara cu cea mai mare economie din lume este și una dintre cele mai impresionante. SUA se află în această listă deja al treilea an la rând.

7. Australia

Ocupă locul 5 după calitatea vieții și locul 4 în clasamentul celor mai bune țări în care să călătorești singur.

6. Suedia

Suedia este una dintre cele mai sociale țări, cu o natură extraordinară și cu orașe moderne.

5. Japonia

Japonia este o țară cu o cultură și o natură extraordinară. Merită s-o vizitezi în special în perioada înfloririi copacilor de cireș japonez „Sakura”.

4. Marea Britanie

Pe lângă asta, Marea Britanie mai ocupă locul 4 în domeniul antreprenorial și locul 5 în topul celor mai puternice țări.

3. Germania

Datorită confortului, egalității de gen și transparenței din partea conducerii, Germania a urcat în acest an o poziție în clasament.

2. Grecia

Grecia este compusă din insule și semininsule de o frumusețe rară în Mare Egee, Marea Ionică și în Marea Mediterană.

Și în sfârșit…

1. Italia

Italia are o cultură și o istorie care se citește pe străzi, clădiri istorice și monumente de arhitectură exclusive. Datorită acestui fapt, Italia a fost recunoscută drept cea mai frumoasă țară din lume în acest an.