Fata care pictează ploaia! Lasă-te fermecat de culorile toamnei din lucrările acestei pictorițe!

Natalia Sablieva este o pictoriță contemporană, cu un stil deosebit, expresiv și ușor de recunoscut. Ea este îndrăgostită de toamnă. Probabil această pasiune se trage din copilărie, Natalia este originară din orașul supranumit ,,Veneția Nordului” – Sankt  Petersburg.

Tablourile sale te invită într-o atmosferă tomnatică și ploioasă, dar caldă și frumoasă. Vezi în continuare creațiile ei și scufundă-te în acest anotimp plin de culori, dar nu uita să-ți iei umbrela!

A studiat animația clasică, desenul și pictura la Academia de Stat de Arte Plastice din Sankt Petersburg. După care a trăit o perioadă de timp în Canada, unde a luat lecții de pictură a portretelor de la faimosul artist John Viljoen, pregătindu-se pentru expoziții.

La moment locuiește în Londra și uneori în Paris. Aici se bucură de posibilitatea de a studia la renumita școala de arte a lui Ted Seth Jacobs.

Natalia Sablieva practică și grafica computerizată, pictează în culori acrilice și uleiuri.

În lucrările pictoriței predomină un oarecare farmec atractiv. Fete stilate cu picioare lungi, dansul toamnei, romantismul, emoționalitatea, lirica de peisaj… Totul este reprezentat ușor și cald.

Natalia desenează în linii subțiri și grațioase, iar culorile utilizate sunt de obicei pastelate, moi, șterse. Iată de ce, tot mai uimitor este atunci când pe fundalul gri apare brusc o pată aprinsă și luminoasă.

Toamna este timpul nostalgiei și a melancoliei, a ceaiului fierbinte, a păturii calde și a discuțiilor prietenoase lipsite de grabă… și a despărțirilor.

Nu considera achiziția unui tablou, ca pe o investiție a banilor. Este, mai degrabă, o investiție a sufletului.