Merită să citești asta! Iată de ce buneii nu mor niciodată

Buneii au un rol extrem de important în dezvoltarea personalității noastre, în creșterea noastră și în ceea ce vedem și simțim. Copiii care au comunicat cu bunicii au o relație mult mai sănătoasă cu adulții și știu să-i respecte.

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele acestei relații deosebite. Unii oameni sunt de părerea că iubirea față de nepoți poate fi mai puternică decât iubirea față de copii. În această relație este ceva deosebit, ceva magic.

Relația spirituală dintre noi și buneii noștri trebuie să fie nepărtinitoare, este relația care trece de limitele informației genetice.

Aceasta este relația deosebită datorită căreia copiii află de dragoste, respect, recunoștință. Totodată ei cunosc prin intermediul lor trecutul și modul prin care aceștia au încercat să-și construiască viitorul.

Buneii care au plecat din viață continuă să se afle acolo unde petreceați timpul împreună cu toată familia. Poate e greu de crezut, însă ei mereu vor fi prezenți în viața noastră, vor trăi în inima noastră și ne vor conduce prin intermediul amintirilor.

Putem să-i simțim chiar și în obiectele neînsuflețite de care s-au atins ei cândva: hainele, mobila sau lucrările lor. De aceea, păstrați-le.

Buneii și bunicile ne vor îndruma și ne vor ajuta să rămânem noi înșine. Ei ne vor fi mereu alături și ne vor arăta cum să savurăm fiecare zi din viața noastră.

Ei nu ne vor dezamăgi niciodată, ei vor dispărea și nu vom putea să-i vedem, dar atunci când vom aștepta cel mai puțin vom simți prezența și susținerea lor. Gândul la bunei ne va aduce vibrații pozitive corpului și amintiri frumoase.

Dacă bunicii tăi sunt în viață, mergi la ei în vizită, sună-i și întreabă-i ce mai fac. Este un gest neînsemnat și semnificativ în același timp.